Kluskens Kem 556 Veneto Stoel

By Kluskens

Omschrijving

De volledig massieve Kluskens Kem 556 Veneto Stoel is een ontwerp van Kluskens. Voor het Nederlandse merk is de natuur de grootste inspiratiebron; deze grote liefde voor het groen om ons heen is goed terug te zien in deze tijdloze stoel. Geen poespas, strak vormgegeven en de volledige focus op de pracht van natuurlijk hout. Dankzij de warme uitstraling en de hoogwaardige kwaliteit van het hout is de Veneto een stoel waarop u jaren met plezier aan tafel schuift.

Kluskens selecteert ook voor de Veneto stoel enkel het beste eiken- en notenhout. Naar keuze kunt u deze laten afwerken met een van de verschillende olie- en lakopties die het assortiment van Kluskens rijk is. Combineer de Veneto tafel met een van de Kluskens eettafels voor een prachtig natuurlijk geheel.

Vanwege de diverse mogelijkheden voor de Veneto stoel heeft MisterDesign een uitvoering geselecteerd die u online direct kunt bestellen. Deze is gemaakt van ‘Soft Touch’ mat gelakt notenhout. Bent u benieuwd naar alle opties voor deze stoel? Onze interieurspecialisten nemen de mogelijkheden graag met u door.

Kluskens Kem 556 Veneto Stoel


✓ Natuurlijke en strakke uitstraling
✓ Gemaakt van kwalitatief eiken- of notenhout
✓ Afwerking mogelijk in diverse olie- en lakopties
✓ Perfect te combineren met de eettafels van Kluskens

Vragen over de Kem 556 Veneto Stoel van Kluskens?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kluskens Kem 556 Veneto Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Kluskens
Garantie 2 jaar
Merk Kluskens
Breedte 45 cm.
Hoogte 92 cm.
Zithoogte 46 cm.

Kem 556 Veneto Stoel

Soft Touch Mat Gelakt

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 890

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit