Kay Bojesen Zebra

By Kay Bojesen

Omschrijving

De Kay Bojesen Zebra komt regelrecht uit de Savannah. De Zebra was namelijk een van de eerste exotische dieren die Bojesen tot leven bracht. In handgeschilderd beukenhout is het diertje sindsdien niet meer weg te denken uit de collectie. Het beestje is erg sociaal en graast daarom ook graag rond in een kudde, maar kan zich ook prima redden onder de mensen. In zijn zwart-wit gestreepte outfit camoufleert hij zich snel, maar komt zeker tevoorschijn voor het speelkwartier. De Zebra is dan ook onmisbaar in de dierentuin van de kleintjes onder ons. Naast een super cadeau is de Zebra ook een echt blijvertje in de familie. Bij menig gezin groeit de Kay Bojesen collectie zelfs uit tot een traditie! De Zebra hobbelt sinds 1935 al heel wat jaren mee samen met andere dierentuindieren. De vrolijke beestenbende is sinds die tijd namelijk alleen maar gegroeid, waarbij de Zebra nog steeds erg geliefd is. Speciaal aan de Zebra’s is dat er net als in het echte leven geen een zebra is met hetzelfde uiterlijk. Zoals in de Savannah heeft de zebrasoort ieder een unieke partij strepen die net als bij mensen dienen als een soort vingerafdruk. Hoogwaardig design met een goed verhaal…!

Mochten de witte strepen na verloop van tijd meer naar zwart neigen, geef de Zebra dan een bad met een droge doek. Zo kan u het langst genieten van dit vriendelijke design in zijn originele staat.

Kay Bojesen Zebra


✓ Cadeautip
✓ Vriendelijke vormen
✓ Traditiegetrouw design
✓ Één van de eerste in de exotische familie
✓ Onderdeel van de Kay Bojesen collectie

Vragen over de Zebra van Kay Bojesen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kay Bojesen Zebra.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 5709513394211
Productnr. 39421
Materiaal Hout
Designer Kay Bojesen
Garantie 2 jaar
Merk Kay Bojesen
Hoogte 14 cm.

Zebra

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 94

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit