Kay Bojesen Rocking Horse

By Kay Bojesen

Omschrijving

De Kay Bojesen Rocking Horse hobbelt het interieur binnen met zijn vriendelijke vormen en uitnodigende zadel. De houten dierenfamilie kreeg er in het jaar 1936 met het hobbelpaard weer een prachtig exemplaar bij, en zo groeide de familie met ieder design een beetje. Laat de kleine koters over de wereld in galop door hun fantasierijke wereld rijden met het hobbelpaard. Gemaakt uit beukenhout is het ontwerp naast mooi om te zien ook nog eens erg hoogwaardig. Vele van ons zien zichzelf weer op hun eerste hobbelpaard als ze geconfronteerd worden met de Rocking Horse, en wat een herinneringen.. Het eeuwige fantasiespel van de jeugd blijft een prachtige herinnering dankzij de ontwerpen van Bojesen. Het is ook niet gek dat items uit zijn collectie zijn uitgebreid tot familietradities! Waar de wachters vooral gezien worden als collectors item, is het hobbelpaard een echt functioneel design en dus geschikt voor de allerkleinste.

Rocking Horse heeft een afmeting van b. 85.5 x h. 56 x d. 23.5 cm.

Tip: na al dat hobbelen door verre oorden kan het zijn dat Rocking Horse toe is aan een fris uiterlijk. Geef hem geen douche, maar veeg hem schoon met een droge doek. Zo kunt u optimaal genieten van dit hoogwaardige stukje Deens design.

Kay Bojesen Rocking Horse


✓ Cadeautip
✓ Traditiegetrouw ontwerp
✓ Hoogwaardig Deens design
✓ Versterk de fantasie van de allerkleinste
✓ Onderdeel van de Kay Bojesen collectie

Vragen over de Rocking Horse van Kay Bojesen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kay Bojesen Rocking Horse.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 5709513142003
Productnr. 39200
Materiaal Hout
Designer Kay Bojesen
Merk Kay Bojesen
Diepte / Lengte 23.5 cm.
Breedte 85.5 cm.
Hoogte 56 cm.

Rocking Horse

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 599

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit