Kay Bojesen Policeman

By Kay Bojesen

Omschrijving

De Kay Bojesen Policeman is een ontwerp van Kay Bojesen. De liefde voor geüniformeerde beroepen van Kay Bojesen laat zich in de collectie houten figuren goed zien. Deze collectie was in de ogen van Bojesen nog niet compleet, en zo zag de Policeman het levenslicht. Inmiddels heeft de charmante politieagent al vele harten gewonnen en vindt deze een warm thuis in de meeste Deense huishoudens. De Policeman verdient net zoals de Postman en de Guards een plekje in de verzameling van iedere design liefhebber, maar hij vermaakt zich ook zeker tussen het andere speelgoed in de kamer van uw kind. De karakteristieke en stijlvolle agent is ook perfect om als cadeau aan uw naaste te geven.

De agent heeft een breedte van 7 centimeter, een hoogte van 18,5 centimeter en een diepte van 4 centimeter. Hij is gemaakt van beukenhout. Kan de politieagent wel wat opfrissing gebruiken na een lange dag hard werken? Veeg hem dan schoon met een droge doek, zo kunt u nog lang van elkaar genieten.

Kay Bojesen Policeman


✓ Cadeautip
✓ Karakteristiek design
✓ Materiaal: beukenhout
✓ Afmeting: b. 7 x h. 18,5 x d. 4 cm.

Vragen over de Policeman van Kay Bojesen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kay Bojesen Policeman.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 5709513392415
Productnr. 39241
Materiaal Hout
Designer Kay Bojesen
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Kay Bojesen
Diepte / Lengte 4 cm.
Breedte 7 cm.
Hoogte 18,5 cm.

Policeman

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 104

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit