Kay Bojesen Pair of Sparrows

By Kay Bojesen

Omschrijving

De Kay Bojesen Pair of Sparrows is een bekend design van de ontwerper. De mus is ondertussen een huismus geworden in de collectie van Kay Bojesen. De 2 fladderen sinds 1935 interieur in en uit, en verblijven altijd met z’n tweetjes. Zingen kunnen de welbekende vogels niet, maar warmte en gezelligheid geven staat wel bovenaan hun lijstje. Door de magneten in de houten beeldjes fladdert het mussenpaar gezellig met u mee, en kunt u ze bevestigen op ieder metalen oppervlak. De gezusters mus is niet identiek aan elkaar. Naturel eiken en gerookt eiken zijn gebruikt om de mussen een eigen identiteit te geven, en wat passen ze goed bij elkaar. Jong en oud genieten al jaren, en zelfs generaties lang van de ontwerpen van Bojesen. Het mussenpaar is hier een goed voorbeeld van, en blijft dan ook jarenlang in de familie. Let op: waar de meeste mussenvriendjes zich vrolijk badderen in een vogelbadje, voldoet bij dit mussenpaar een droge doek het beste. Zo blijven de designs het langst mooi in hun originele staat.

Vriendjes voor het leven kunnen we wel zeggen!

Pair of Sparrows is niet alleen leuk om zelf in huis te nemen, maar ook om cadeau te geven voor bijvoorbeeld een kraambezoek of verjaardag van uw neefje.

Kay Bojesen Pair of Sparrows


✓ Gemaakt uit twee houtsoorten
✓ Leuk voor jong en oud!
✓ Voorzien van magneten in het design
✓ Onderdeel van de Kay Bojesen collectie

Vragen over de Pair of Sparrows van Kay Bojesen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kay Bojesen Pair of Sparrows.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 5709513394600
Productnr. 39460
Materiaal Hout
Designer Kay Bojesen
Jaartal 1935
Garantie 2 jaar
Merk Kay Bojesen
Diepte / Lengte 5.4 cm.
Breedte 6.4 cm.
Hoogte 5.9 cm.

Pair of Sparrows

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 69

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit