Kay Bojesen Guardsman with gun

By Kay Bojesen

Omschrijving

De Kay Bojesen Guardsman with gun is geïnspireerd op de gardeofficieren van het Amalienborg paleis in Denemarken. De gardeofficier is er van origine om het paleis te beschermen, maar is hedendaags vooral te bezichtigen als toeristische trekpleister. Naast dat het een erg traditioneel design is, wordt het ook op een authentieke wijze gemaakt. De Guardsman is namelijk vervaardigd uit beukenhout waarna zijn rood met blauwe pak met de hand is aangebracht in verf. Beschermen doet hij zeker en dankzij Kay Bojesen is het ontwerp sinds 1942 terug te zien in menig interieur. Een écht familie item blijkt wanneer de jongste koters uit de famillie vragen stellen over het uiterlijk, en de oude garde weer even teruggaat in de tijd.

De Guardsman with gun is 22.5 centimeter hoog en is voorzien van een houten geweer. Mocht hij zich in het zweet hebben gewerkt, verras de gardeofficier dan niet met een koude douche maar een droge doek. Zo kunt u het langst genieten van hoogwaardige Deense design.

Naast de Guardsman staan ook de vlaggendragers en drummers paraat voor de wisseling van de wacht, deze vindt u terug onderaan de pagina bij productfamilie.

Kay Bojesen Guardsman with gun


✓ Cadeautip
✓ Voor jong en oud!
✓ Verzamelitem
✓ Traditiegetrouw ontwerp
✓ Onderdeel van de Kay Bojesen collectie

Vragen over de Guardsman with gun van Kay Bojesen?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kay Bojesen Guardsman with gun.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 5709513140252
Productnr. 39025
Materiaal Hout
Designer Kay Bojesen
Garantie 2 jaar
Merk Kay Bojesen
Hoogte 22.5 cm.

Guardsman with gun

Levertijd: 1 - 2 weken
€ 104

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit