Kartell Thierry Set van 3 Bijzettafels

By Piero Lissoni

Omschrijving

De Kartell Thierry set van 3 Bijzettafels is een ontwerp van Piero Lissoni. In de Thierry serie zien we duidelijk de stijl van de designer terug. Pierro Lissoni ontwerpt niet alleen meubels, maar ook op het gebied van architectuur en grafisch ontwerp laat hij zijn talent zien. Een heldere vormentaal en het gebruik van felle kleuren kenmerken zijn stijl.

Zo is ook de Thierry serie ontstaan: vanuit de behoefte om een eigen en kleurrijke serie bijzettafels te ontwerpen. De felle kleuren en het eigenwijze ontwerp geven de gebruiker de ruimte om creatief na te denken over de toepassing van de Thierry Bijzettafel. Zo kan de bijzettafel prima worden ingezet naast een bank of fauteuil, maar kan hij ook prima een decoratief doel dienen in het interieur. Een bijzonder object krijgt op de Thierry Bijzettafel immers alle aandacht. Door meerdere bijzettafels in verschillende hoogtes en kleuren te combineren kan een unieke opstelling in het interieur worden gecreëerd. Met dit set van 3 bijzettafels kunt u al een dergelijke opstelling realiseren.

Elke bijzettafel kan uit 3 of 4 verschillende kleuren bestaan. De tafel kan daarnaast op verschillende manieren in elkaar worden gezet. De ronde metalen voet geven de bijzettafels een stabiele basis. Het gelakte metaal van de tafelvoet en de contrasterende kleur van de staander geven de tafels een unieke uitstraling. Het tafelblad met de afgeronde hoeken is gemaakt van gehard glas dat aan de onderzijde in kleur is gelakt.

De Thierry set van 3 Bijzettafels is direct bij ons te bestellen in 3 kleuren. Elk set bevat de 3 verschillende hoogtes van 40, 45 en 50 centimeter. De bijzettafel met een hoogte van 40 centimeter heeft een tafelblad met een breedte van 50 centimeter, de bijzettafel met een hoogte van 45 centimeter heeft een tafelblad met een breedte van 45 centimeter en de bijzettafel met een hoogte van 50 centimeter heeft een tafelblad met een breedte van 50 centimeter. Kies uit de kleuren: blauw, bordeaux en grijs. Elke kleur heeft zijn eigen kenmerkende kleurenpalet van tafelvoet, staander en tafelblad. De Thierry Bijzettafels zijn alleen geschikt om binnen te gebruiken.

Heeft u nog vragen over de Kartell Thierry set van 3 Bijzettafels? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs.

Kartell Thierry set van 3 Bijzettafels


✓ Multifunctioneel design
✓ Set bevat 3 varianten in hoogte
✓ Kleurrijke toevoeging voor uw interieur
✓ In 3 kleuren uitvoerbaar

Vragen over de Thierry set van 3 Bijzettafels van Kartell?

Muuto Lamp Cadeau
Ontvang tot en met 30 april een Muuto Ease Lamp ter waarde van €199 bij een outdoor aankoop cadeau vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Glas
Designer Piero Lissoni
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 33 cm / 45 cm.
Breedte 45 cm / 50 cm.
Hoogte 40 cm / 45 cm / 50 cm.

Thierry Set van 3 Bijzettafels

Blauw

Levertijd: 5 - 8 weken
€ 1.802

Thierry Set van 3 Bijzettafels

Bordeaux

Levertijd: 5 - 8 weken
€ 1.802

Thierry Set van 3 Bijzettafels

Grijs

Levertijd: 5 - 8 weken
€ 1.802

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit