Kartell Q/Wood Soft Armstoel

By Philippe Starck

Omschrijving

De innovatieve Kartell Q/Wood Soft Armstoel is een ontwerp van Philippe Starck en behoort tot de Smart Wood collectie, een serie van driedimensionaal gevormde stoelen waarbij natuur en innovatie samenkomen. Deze serie stoelen is ontstaan vanuit het verlangen om zo respectvol mogelijk met de natuur en haar bronnen om te gaan, en met de innoverende technieken van Kartell kon deze droom ook daadwerkelijk worden verwezenlijkt.

Om het minimale van een boom te gebruiken wordt er eerst een mes tegen de boomstam aangezet, door deze rond te draaien wordt er een laag van 1,15 millimeter afgesneden wat wordt gebruikt voor de zitschaal. Deze wordt vervolgens gevormd door een eigen gepatenteerde technologie waarbij een enkele laag hout met behulp van een mal wordt gebogen. De mal zorgt voor ongekende comfortabele rondingen die perfect aansluiten op het menselijk lichaam. Experimenteren met materialen en technieken zit diep in het DNA van het Italiaanse merk geworteld, het is dan ook niet verwonderlijk dat het Italiaanse merk is gelukt dit natuurlijke materiaal in twee richtingen, zowel horizontaal als verticaal, driedimensionaal te buigen.

De Soft versie van de Q/Wood armstoel heeft zoals de naam het al verklapt een extra zachte zitting. Deze is voorzien van Aquaclean stoffering, een ecologische stof met een speciale structuur om de reiniging ervan te vergemakkelijken. Aquaclean beschikt over een hoog weerstandsgehalte, wat het risico op onbedoeld scheuren vermindert. De stoffering is verkrijgbaar in vijf kleuren. De zitschaal van gevormd hout is voorzien van een laag beukenfineer. Het beukenhout heeft een uniforme kleur door de homogene nerf. Het frame onder de zitting is gemaakt van staal, voorzien van een verchroomde of geverfde afwerking.

De Q/Wood Soft armstoel is een combinatie van geavanceerde industriële technologie met de natuurlijkheid van hout, wat resulteert in dat elk model een uniek natuurlijke uitstraling heeft en licht af kan wijken van de foto. De overige modellen uit de Smart Wood collectie kunt u vinden bij de productfamilie, onderaan de pagina.

Kartell Q/Wood Soft Armstoel


✓ Ontworpen en vervaardigd met respect naar onze natuur
✓ Ongekende 3D-vormen die perfect aansluiten op het menselijk lichaam
✓ Zachte Aquaclean stoffering
✓ Onderdeel van de innovatieve Smart Wood collectie

Vragen over de Q/Wood Soft Armstoel van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell Q/Wood Soft Armstoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Philippe Starck
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 57 cm.
Breedte 55 cm.
Hoogte 83 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm
Hoogte arm 64 cm.
Zithoogte 43 cm.

Q/Wood Soft Armstoel

Licht hout - Chroom / Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 807

Q/Wood Soft Armstoel

Licht hout - Chroom / Stofblauw

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 807

Q/Wood Soft Armstoel

Donker hout - Zwart / Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 807

Q/Wood Soft Armstoel

Donker hout - Zwart / Stofblauw

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 807

Q/Wood Soft Armstoel

Donker hout - Zwart / Ecru

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 807

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit