Kartell Polvara Opbergkast

By Giulio Polvara

Omschrijving

De Kartell Polvara Opbergkast is een ontwerp van Italiaanse designer Giulio Polvara. Polvara werd in 1920 geboren in Milaan en studeerde aan de Academie voor Schone Kunsten in Brera, waarna hij afstudeerde aan de Faculteit Bouwkunde van de Polytechnische Hogeschool van Milaan. Hij werd vooral bekend om zijn geprefabriceerde gebouwen. In de jaren ‘50 opende hij zijn "Zebra" -workshop, waar hij verschillende industriële modellen ontwierp. Tegelijkertijd hield hij zich bezig met het ontwerpen en bouwen van gebouwen en deed hij onderzoek naar de manier van leven van de prehistorie tot het begin van de twintigste eeuw. Hij werkte verder samen met verschillende uitgevers en vakbladen.

Hoewel de productie van deze kastenmodule al in 1975 begon, is het concept erachter nog steeds actueel en van onschatbare waarde in een modern interieur. Polvara bestaat namelijk uit planken die zonder gereedschap op eindeloos veel manieren aan elkaar geklikt kunnen worden tot een gepersonaliseerde opbergruimte. Bijzonder geschikt als kastenwand op kantoor en in huis, maar ook heel geschikt als roomdivider. Bestel de bijpassende kubussen om de kast extra volume te geven en om spullen uit het zicht op te bergen. Combineer verschillende kleuren en Polvara krijgt een jonge, speelse look die een (kinder)kamer doet opleven. Ga voor wit of zwart voor een neutrale variant die niet misstaat op kantoor, in de studeerkamer of in een andere kamer in huis die wel wat organisatie kan gebruiken.

Kartell Polvara Opbergkast


✓ Flexibele opbergmodule
✓ Passende opbergbakken beschikbaar
✓ Geschikt als roomdivider

Vragen over de Polvara Opbergkast van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell Polvara Opbergkast.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Giulio Polvara
Jaartal 1975
Garantie 2 jaar
Merk Kartell

Polvara - Wit

119 x 119 x 35.5 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.208

Polvara - Zwart

119 x 119 x 35.5 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 1.208

Polvara - Wit

196 x 196 x 35.5 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 2.001

Polvara - Zwart

196 x 196 x 35.5 cm.

Levertijd: 3 - 4 weken
€ 2.001

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit