Kartell P/Wood Stoel

By Philippe Starck

Omschrijving

De innovatieve Kartell P/Wood Stoel is een ontwerp van Philippe Starck en behoort tot de Smart Wood collectie, een serie van driedimensionaal gevormde stoelen waarbij natuur en innovatie samenkomen. Deze serie stoelen is ontstaan vanuit het verlangen om zo respectvol mogelijk met de natuur en haar bronnen om te gaan, en met de innoverende technieken van Kartell kon deze droom ook daadwerkelijk worden verwezenlijkt.

Om het minimale van een boom te gebruiken wordt er eerst een mes tegen de boomstam aangezet, door deze rond te draaien wordt er een laag van 1,15 millimeter afgesneden wat wordt gebruikt voor de zitschaal. Deze wordt vervolgens gevormd door een eigen gepatenteerde technologie waarbij een enkele laag hout met behulp van een mal wordt gebogen. De mal zorgt voor ongekende comfortabele rondingen die perfect aansluiten op het menselijk lichaam. Experimenteren met materialen en technieken zit diep in het DNA van het Italiaanse merk geworteld, het is dan ook niet verwonderlijk dat het Italiaanse merk is gelukt dit natuurlijke materiaal in twee richtingen, zowel horizontaal als verticaal, driedimensionaal te buigen.

De serie bestaat uit de P/Wood stoel, de Q/Wood stoel, de deels gestoffeerde K/Wood fauteuil en een bijpassende S/Wood poef. De P/Wood uit deze serie bestaat uit een zitschaal van 100% gevormd hout met een fineer van beuken- of essenhout. Het frame onder de zitting is gemaakt van staal, voorzien van een verchroomde of geverfde afwerking. De P/Wood stoel is een combinatie van geavanceerde industriële technologie met de natuurlijkheid van hout, wat resulteert in dat elk model een uniek natuurlijke uitstraling heeft en licht af kan wijken van de foto. De overige modellen uit de Smart Wood collectie kunt u vinden bij de productfamilie, onderaan de pagina.

Kartell P/Wood Stoel


✓ Ontworpen en vervaardigd met respect naar onze natuur
✓ Ongekende 3D-vormen die perfect aansluiten op het menselijk lichaam
✓ Keuze uit twee afwerkingen hout en frame
✓ Onderdeel van de innovatieve Smart Wood collectie

Vragen over de P/Wood Stoel van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell P/Wood Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Philippe Starck
Jaartal 2019
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 55,5 cm.
Breedte 51 cm.
Hoogte 83 cm.
Zithoogte 43,5 cm.

P/Wood Stoel - Beuken

Licht hout - Chrome

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 563

P/Wood Stoel - Beuken

Donker hout - Chrome

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 563

P/Wood Stoel - Beuken

Donker hout - Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 563

P/Wood Stoel - Essen

Licht hout - Chrome

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 827

P/Wood Stoel - Essen

Donker hout - Chrome

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 827

P/Wood Stoel - Essen

Donker hout - Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 827

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit