Kartell Matelassé Vaas

By Patricia Urquiola

Omschrijving

De Kartell Matelassé Vaas is een ontwerp van de van oorsprong Spaanse architect en designer Patricia Urquiola. Urquiola won talloze internationale prijzen voor haar interieur- en productdesign, waaronder één voor haar werk voor het Mandarin Oriental Hotel in Barcelona. Haar designs zijn te zien in internationale musea als het MoMA in New York, Musée des Arts Decoratifs in Paris en het Museum of Design in Zurich. Dit is slechts een beknopte omschrijving. Wat haar invloed als designer op het wereldtoneel werkelijk inhoudt, wordt geïllustreerd door het feit dat ze in 2011 geridderd is door de Spaanse koning en een ‘Gold Medal in Fine Arts’ ontving uit handen van de regering. Voor Kartell ontwierp ze meerder collecties, zoals serviesreeks Jellies Family en de stoelen Comback en Foliage.

Met de vaas Matelassé verklapt Urquiola haar liefde voor ambacht. Matelassé is een weef- of naaitechniek waarbij een gewatteerd effect ontstaat, geïnspireerd op het beroemde quilting zoals dat in het Marseille van de 18e eeuw gebeurde. Deze structuur geeft de vaas een zachte uitstraling, terwijl het kunststof materiaal de welbekende, haast onverwoestbare kwaliteit heeft zoals het Kartell betaamt. De vaas is weersbestendig en daarom ook heel geschikt om de tuin, het balkon of een andere buitenruimte mee te decoreren.

De Matelassé Vaas is er in de vijf kleuren ondoorzichtig zwart en wit en transparant kristal, amber, oranje en rood. De diameter is 23 centimeter en de hoogte is 30 centimeter.

Kartell Matelassé Vaas


✓ Tijdloos design van Patricia Urquiola
✓ In vijf kleuren
✓ Geschikt voor buiten

Vragen over de Matelassé Vaas van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell Matelassé Vaas.
Summer Gift
Klaar voor de zomer? Ontvang de hele maand juli een HAY Beach Towel in kleur naar keuze cadeau bij alle aankopen vanaf 250 euro.
Bekijk Summer Gift actie
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Patricia Urquiola
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Hoogte 30 cm.
Diameter 23 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Matelassé Vaas

Kristal

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 111

Special Price € 99,90

Matelassé Vaas

Wit

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 111

Special Price € 99,90

Matelassé Vaas

Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 111

Special Price € 99,90

Matelassé Vaas

Amber

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 111

Special Price € 99,90

Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit