Kartell Joe Colombo Fauteuil

By Joe Colombo

Omschrijving

De Kartell Joe Colombo Fauteuil is een eerbetoon aan de 4801 Chair die de Italiaanse ontwerper Joe Colombo in 1960 ontwierp voor Kartell. De lage, ronde stoel is het eerste zitmeubel dat Kartell in hout produceerde. Ter gelegenheid van het 60-jarige jubileum ervan geeft Kartell het opnieuw uit, ditmaal in plastic, precies zoals Colombo het oorspronkelijk ontwierp. De originele 4801 is tentoongesteld in bekende kunst- en designmusea, waaronder het Museum of Modern Art in New York, het Victoria & Albert in Londen en het Centre Pompidou in Parijs. Het is een veel gezocht collectors item en een authentiek symbool van jaren ’60 design.

De nieuwe versie komt tot leven in de vorm van gegoten plastic, de techniek die inmiddels iconisch is voor Kartell. De stoel is er in het wit, zwart en transparant en hoewel het design een lange historie heeft, past het perfect in een modern interieur. Dit maakt de Joe Colombo tot een tijdloos en iconisch design. Bovendien zal de echte designliefhebber niet alleen genieten van de vorm en functie, maar ook van het karakter en de historische waarde van dit ontwerp.

De stoel is 72 centimeter breed, 57 centimeter hoog en 65 centimeter diep. De zithoogte is 30 centimeter en een zitbreedte van 60 centimeter. Het materiaal is geschikt voor binnen en buiten.

Kartell Joe Colombo Fauteuil


✓ Iconisch Italiaans design
✓ In drie kleuren
✓ Geschikt voor binnen en buiten
✓ Van hoogwaardig polymeer

Vragen over de Joe Colombo Fauteuil van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell Joe Colombo Fauteuil.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Joe Colombo
Jaartal 2011
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 65 cm.
Breedte 72 cm.
Hoogte 57 cm.
Opties Buiten te gebruiken
Zithoogte 30 cm.

Joe Colombo Fauteuil

Wit

Levertijd: 5 - 8 weken
€ 2.649

Joe Colombo Fauteuil

Zwart

Levertijd: 5 - 8 weken
€ 2.649

Joe Colombo Fauteuil

Transparant

Levertijd: 5 - 8 weken
€ 2.649

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit