Kartell H-Horse Hobbelpaard

By Nendo

Omschrijving

De Kartell H-Horse Hobbelpaard is een ontwerp van de Japanse designstudio Nendo onder leiding van grondlegger Oki Sano. Het woord ‘Nendo’ is het Japanse woord voor ‘modelleerklei’, zoals Play-doh. Dit is een hint naar de speelse visie van Nendo waarin eenvoud en plezier centraal staan in het designproces: het creëren van wat zij ‘!-momenten’ noemen. Oftewel kleine verrassende en plezierige momenten die de dag rijk maken, maar vaak ongezien blijven.

Het hobbelpaard H-Horse bestaat uit maar drie transparante plastic onderdelen, die samengevoegd doen denken aan de H-vormige stalen pilaren die de basisconstructie vormen van hoge gebouwen en bruggen. Van de zijkant lijkt deze unieke toy qua vorm op een klassiek hobbelpaard, maar van de voorkant is duidelijk te zien dat de inspiratie voor dit design vanuit H-vormige pilaren komt. "Deze zijn erg sterk en bovendien efficiënt", zegt het Nendo design-team hierover. "De H-vorm die in de dwarsdoorsnede te zien is, geeft constructie zijn kracht en stabiliteit.” Dit maakt de H-Horse tot een uniek speelgoeddesign met een speelse knipoog naar de architectuur.

De H-Horse is er in meerdere kleuren en is bestand tegen de weersinvloeden, waardoor je deze binnen en buiten kunt gebruiken. Hij is 61 centimeter breed, 72 centimeter hoog en 27,5 centimeter diep. Het hobbelpaard is geschikt voor kinderen vanaf 18 maanden tot 8 jaar.

Kartell H-Horse Hobbelpaard


✓ Voor kinderen tot 8 jaar
✓ Meerdere kleuren
✓ Indoor en outdoor
✓ Voldoet aan de Europese veiligheidseisen voor speelgoed

Vragen over het H-Horse Hobbelpaard van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Kartel H-Hose Hobbelpaard.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Nendo
Jaartal 2016
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 27.5 cm.
Breedte 61 cm.
Hoogte 74 cm.
Opties Buiten te gebruiken

H-Horse Hobbelpaard

Kristal

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 206

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit