Kartell Generic for Venice Stoel Mat

By Philippe Starck

Omschrijving

De Kartell Generic for Venice Stoel Mat is onderdeel van de nu al iconische Generic-serie van ontwerper Philippe Starck. Kartell staat erom bekend om al zolang als het bestaat te innoveren en experimenteren met het vormen van kunststof tot elegante designmeubelen die ook nog eens relatief niet kapot te krijgen zijn. De Generic-serie is er één met een bijzondere gedachte erachter. De stoelen zijn bedoeld om compleet op te gaan in hun omgeving. Starck gaat terug naar de essentie van meubel design door bestaande ontwerpen compleet terug te brengen naar hun oorsprong. Het resultaat is een reeks kunststof design stoelen die comfortabel, elegant en minimalistisch is en daardoor de perfecte basic voor ieder interieur vormt.

Bij het ontwerpen van de Generic for Venice liet Starck zich inspireren door Venetië, zijn woonplaats van de afgelopen 35 jaar. Daar is hij vaste bezoeker van Harry’s Bar en ziet hij hoe de eigenaar van deze bar de ruimte door de jaren heen steeds opnieuw uitvindt, maar steeds met een vaste kracht: zijn lage, smalle, maar oh zo comfortabele fauteuils. De Generic for Venice is een ode aan deze eigenaar van zijn favoriete bar en tegelijk maakt hij er een statement mee. Over de serie zegt Starck namelijk: ‘We hebben objecten nodig die niet langer spreken. Dingen die gewoon bestaan, niets meer. Maar we hebben ook een beetje troost en tederheid nodig.' Vandaar dat Generic sterk gefocust is op functionaliteit.

Deze slim ontworpen stoel is naast het moderne kleurenpalet nu ook verkrijgbaar in een mat zwarte en mat witte kleur. Dankzij het frame van polycarbonaat is dit ontwerp tevens geschikt voor buitengebruik.

Kartell Generic for Venice Stoel Mat


✓ Geïnspireerd op Venetië
✓ Ode aan de eigenaar van Starck zijn favoriete bar
✓ In twee matte kleuren
✓ Zowel binnen als buiten te gebruiken

Vragen over de Generic for Venice Stoel Mat van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell Generic for Venice Stoel Mat.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Philippe Starck
Jaartal 2018
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 51 cm.
Breedte 52,5 cm.
Hoogte 75 cm.
Hoogte arm 70 cm.
Zithoogte 46 cm.

Generic for Venice Stoel Mat

Wit

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 267

Generic for Venice Stoel Mat

Zwart

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 267

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit