Kartell Componibili Smile Opbergkastje

By Anna Castelli Ferrieri

Omschrijving

De Kartell Componibili Smile is een ontwerp van Anna Castelli Ferrieri, die samen met haar man het Italiaanse designmerk oprichtte in 1949. Waar de klassieke Componibili steeds een rond gat als handgreep in de deurtjes heeft, heeft de Smile-editie perforaties in de vorm van ogen en een glimlach: een creatieve benadering van architect en designer Fabio Novembre, die hiermee een ode brengt aan emoji's.

Componibili werd in 1969 voor het eerst geïntroduceerd en is nog steeds één van de populairste items van Kartell. Dit kunststof opbergsysteem hielp het merk uitgroeien tot wat het nu is: een pionier in het gebruik van plastic in commercieel design. Dat Componibili al jaren een ster is aan het design-firmament, is niet vreemd: het staat bekend om zijn flexibiliteit, functionaliteit en speelse, ietwat futuristische look.

Het systeem Componibili komt tot leven door de eenvoudige en stevige verticale opstapeling van de afzonderlijke stukken, die makkelijk in elkaar gezet kunnen worden. Ze vormen daarmee handige mobiele opbergruimtes. De flexibele modulaire stukken zijn al bijna veertig jaar in productie en genieten wereldwijde erkenning vanwege hun bijdrage aan het innovatieve interieurdesign. Ze behoren tot de vaste collecties van het Museum of Modern Art in New York en in het Centre George Pompidou in Parijs. De opbergkastjes zijn inmiddels in veel verschillende formaten en (moderne) kleuren verkrijgbaar en zijn te gebruiken in praktisch iedere ruimte in huis waar u opbergruimte nodig heeft. De ronde vorm maakt de kastjes ook erg geschikt als bijzettafel.

De Componibili Smile heeft twee lagen en is door zijn vrolijke uiterlijk heel geschikt voor de kinderkamer of een andere ruimte die wel een knipoog kan gebruiken.

Kartell Componibili Smile


✓ Nieuwe interpretatie van deze absolute designklassieker
✓ Praktisch opbergsysteem
✓ Ook verkrijgbaar in klassieke variant met dichte deurtjes

Vragen over de Componibili Smile van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell Componibili Smile.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Anna Castelli Ferrieri
Jaartal 2017
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Hoogte 40 cm.
Diameter 32 cm.

Componibili Smile

4924

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 140

Componibili Smile

4925

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 140

Componibili Smile

4926

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 140

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit