JOV RainbowGlitch Vloerkleed

By JOV

Omschrijving

Het JOV RainbowGlitch Vloerkleed is onderdeel van Nostalgia, een collectie die doet verlangen naar momenten uit het verleden. Met deze collectie wil JOV positieve gevoelens van vroeger oprakelen door middel van patronen en kleuren uit die tijd terug te laten komen in de tapijten. Het nostalgische van het RainbowGlitch Vloerkleed is met name terug te zien in de combinatie van retro aspecten en moderne elementen.

Het RainbowGlitch Vloerkleed zorgt met zijn organische vorm voor een nieuw perspectief. Het unieke, geribbelde design van het vloerkleed zorgt voor een ‘glitch’ effect, zoals de naam suggereert. Het tapijt is gemaakt van hoogwaardig katoen met een glanzende look. De warme kleuren en zachte uitstraling zorgen maakt het RainbowGlitch Vloerkleed een cozy toevoeging aan uw gewenste ruimte.

Op aanvraag is het vloerkleed in verschillende kleuren en elk gewenste afmeting verkrijgbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hieronder een offerte aan of kom eens langs in onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

JOV RainbowGlitch Vloerkleed


✓ Onderdeel van de Nostalgia collectie
✓ Hoogwaardig katoen met een glanzende look
✓ Organische vorm
✓ Verkrijgbaar in elke gewenste afmeting

Vragen over het RainbowGlitch Vloerkleed van JOV?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het JOV RainbowGlitch Vloerkleed.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer JOV
Garantie 2 jaar
Merk JOV

RainbowGlitch Vloerkleed

Prijs per m2

Levertijd: 12 - 13 weken
€ 660

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit