JOV Island Vloerkleed

By JOV

Omschrijving

Het JOV Island Vloerkleed is onderdeel van Nostalgia, een collectie die doet verlangen naar momenten uit het verleden. Met deze collectie wil JOVpositieve gevoelens van vroeger oprakelen door middel van patronen en kleuren uit die tijd terug te laten komen in de tapijten. Het dromerige Island Vloerkleed brengt je compleet in een andere wereld waarin alle ruimte is om te verzinken in mooie herinneringen.

Zoals de naam van het vloerkleed suggereert is het tapijt opgebouwd uit verschillende eilanden. Deze hoogpolige eilanden hebben een organische vorm en geven het tapijt hierdoor een speelse en zachte uitstraling. Het tapijt is verkrijgbaar in drie neutrale kleuren, waardoor het tapijt voor rust en warmte zorgt in uw woonkamer. Het vloerkleed is gemaakt van een mix van natuurlijk zijde en wol. Door deze twee materialen te combineren door middel van een strakke lustechniek, wordt het ontwerp luchtig en speels.

Op aanvraag is het vloerkleed in verschillende kleuren en elk gewenste afmeting verkrijgbaar. Benieuwd naar de mogelijkheden? Vraag hieronder een offerte aan of kom eens langs in onze winkels. Dan helpen we u graag verder.

JOVIsland Vloerkleed


✓ Onderdeel van de Nostalgia collectie
✓ Organische vorm
✓ Mix van natuurlijk zijde en wol
✓ Verkrijgbaar in elke gewenste afmeting

Vragen over het Island Vloerkleed van JOV?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het JOV Island Vloerkleed.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Designer JOV
Garantie 2 jaar
Merk JOV

Island Vloerkleed

Prijs per m2

Levertijd: 12 - 13 weken
€ 727

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit