JAPTH Wheel Hanglamp

By Richard Hutten

Omschrijving

De JAPTH Wheel Hanglamp is een vernieuwend ontwerp van Richard Hutten. Zijn fascinatie voor racefietsen en wielrennen bleek een mooie inspiratie voor het ontwerp van de Wheel hanglamp. Het past bij de conceptuele en humoristische kenmerken van wat Richard Hutte ‘No Sign of Design’ noemt. Door het formaat van de Wheel Hanglamp maakt de lamp een echt statement in de hal, boven de eettafel en ruimtes met hoog plafond.

In het midden van de Wheel Hanglamp is duidelijk de aluminium naafvorm van een fietswiel te herkennen. Vanuit dit punt vertrekken de metalen spaken en vormen zo een prachtig lijnenspel. Aan elk uiteinde van de spaken vormt een cilindervorm uit acrylaat een afzonderlijk lichtpunt van de hanglamp. Gezamenlijk vormen ze een cirkel van licht. De LED lichtpunten zijn zeer zuinig en duurzaam in gebruik. De voeding van de lichtbronnen gaat niet via draden, maar via het metalen frame van de Wheel Hanglamp. Dit maakt de lamp minder kwetsbaar voor storing door het ontbreken van gevoelige connecties. Voor extra gebruiksgemak is het mogelijk om de LED lichtpunten te dimmen. Zo vormt de Wheel Hanglamp in elke situatie het perfecte lichtpunt in de ruimte. Naar keuze is er in het midden van de lamp een extra spot als downlighter te plaatsen. Deze optionele 7W LED spot is onafhankelijk aan te sturen. De metalen spaken zijn uitgevoerd in een mat zwarte poedercoating. Deze afwerking geeft de hanglamp een zeer stijlvolle en stoere uitstraling.

Alle verlichting uit de collectie van JAPTH is met extra aandacht voor duurzaamheid en innovatie vormgegeven. LED verlichting zorgt voor een laag energieverbruik en lange levensduur. Bovendien wordt bij de montage van de onderdelen geen lijm toegepast, waardoor de lamp volledig te recyclen is. Dit geeft ook meteen de mogelijkheid om onderdelen te vervangen bij een reparatie. Door al deze duurzame aspecten heeft de Wheel hanglamp een Sustainable Interior Design Award gewonnen.

De Wheel Hanglamp is verkrijgbaar in drie verschillende diameter maten van 60 centimeter, 75 centimeter en 90 centimeter. Hierbij kan naar keuze de downlighter als extra optie worden geselecteerd.

JAPTH Wheel Hanglamp


✓ Duurzaam ontwerp
✓ Geïnspireerd op het design van een fietswiel
✓ Dimbaar
✓ Dutch Design

Vragen over de Wheel Hanglamp van JAPTH?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de JAPTH Wheel Hanglamp.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Richard Hutten
Garantie 2 jaar
Merk JAPTH
Hoogte 17 cm / 19.5 cm / 22 cm.
Diameter 60 cm / 75 cm / 90 cm.
Dimbaar Ja, via externe dimmer
Lichtbron inbegrepen Ja
IP Waarde IP20
Opties Dimbaar, LED
Kabel Lengte 400 cm.
Soort lichtbron LED 7W
Lumen 700
Kelvin 2700
CRI 90

Wheel Hanglamp

Diameter 60 cm

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.350

Wheel Hanglamp

Diameter 60 cm - Downlighter

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 1.460

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit