James James Onderhoudsmiddelen Starterset

By James

Omschrijving

De James James Onderhoudsmiddelen Starterset is dé set voor reiniging, onderhoud en vlekverwijdering bij tapijten, karpetten en meubelstoffen van James. Deze set bestaat uit kleinformaten van drie onderhouds- en reinigingsmiddelen, een vlekkenschijf met daarop alle informatie omtrent vlekbehandeling en een katoenen badstof handdoek. De set komt in een stevige hersluitbare verpakking, die aan het eind van zijn gebruik met de flacons kan worden gerecycled.

Op de verpakking is een handige vlekkenschijf gedrukt, waarop alle informatie omtrent vlekverwijdering gedrukt staat. De informatie en instructies worden hier in een duidelijke gekleurde lay-out op gepresenteerd, en bieden een oplossing voor de meest voorkomende verse en hardnekkige vlekken. Door de vlekkenschijf op de verpakking te drukken heeft u deze informatie altijd bij de hand wanneer er zich een ongelukje heeft voorgedaan, zelfs als er geen internet voorhanden is.

De James interieurreiniger (100 ml), ook wel bekend als het ‘James Water’, is een onderhoudsmiddel voor de periodieke reiniging. Deze is bedoeld voor alles wat géén vlek is, maar wel een opfrisbeurt kan gebruiken. Zo verwijdert deze huidvetten op bijvoorbeeld een bank of stoel, reinigt het een zichtbaar looppad op het tapijt of vloerkleed en zorgt ervoor dat uw meubel er weer als nieuw uitziet. Het fris ruikende onderhoudsmiddel dient te worden toegepast met de bijgeleverde badstof handdoek van 30 bij 30 centimeter.

Bij een ongelukje met verf, vet, olie of lijmresten schiet de ‘James Vlekkenspray’ (50 ml) te hulp. Deze oplosbare spray verwijdert de vlek razendsnel uit de stof en droogt snel op, waardoor u kort daarna weer met uw bezigheden door kunt. Ook deze vlekkenspray dient te worden toegepast met het bijgeleverde badstof handdoekje.

De vlekverwijderaar ‘James Vlekkenwonder’ (100 ml) verwijdert vlekken zoals rode wijn, thee, koffie en bloed op een eenvoudige manier. U hoeft het vlekkenwonder alleen aan te brengen, en het reinigingsmiddel doet de rest!

Alle drie de onderhouds- en reinigingsmiddelen zijn geschikt voor zowel natuurlijke als synthetische stoffen. Deze set is een echte ‘musthave’ in het keukenkastje!

James James Onderhoudsmiddelen Starterset


✓ Dé set voor reiniging en onderhoud van textiel
✓ Bestaande uit een interieurreiniger, een vlekkenspray en vlekkenwonder
✓ Inclusief badstof handdoekje
✓ Hersluitbare verpakking met vlekkenwijzer

Vragen over de James Onderhoudsmiddelen Starterset van James?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de James James Onderhoudsmiddelen Starterset.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Productnr. 3000
Materiaal Kunststof
Designer James
Merk James

James Onderhoudsmiddelen Starterset

Nog 5 op voorraad

Levertijd: Werkdagen voor 16:00u besteld, volgende dag in huis
€ 28

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit