Header Onze Winkel

Interieuradvies op afstand

In deze moeilijke periode, waarin we meer dan ooit tijd thuis doorbrengen, willen wij u graag helpen u nog meer thuis te laten voelen. Omdat wij begrijpen dat u wellicht juist nú iets aan uw interieur wilt veranderen, bieden wij u de mogelijkheid om online interieuradvies op te vragen en te ontvangen. Of het nu gaat om een enkele zithoek, een kamer of een volledige woning, ons team van ervaren interieuradviseurs staat ook op afstand voor u klaar!


Vrijblijvend online interieuradvies

Voor een online interieuradvies op afstand kunt u het beste een mail sturen naar studio@misterdesign.nl. Om een zo volledig mogelijk beeld van uw huidige interieur te krijgen, vragen we u wat foto's en eventueel een plattegrond mee te sturen. Zo kunnen we u uiteindelijk het beste een gedegen advies geven dat perfect bij u past. Een van onze ervaren interieuradviseurs zal na het ontvangen van uw bericht, telefonisch contact met u opnemen om uw wensen verder in kaart brengen.


Een volledig interieurplan op afstand ontvangen

Nadat uw wensen zijn besproken, wendt de interieuradviseur zich tot de (digitale) tekentafel. Hij of zij zal 2D-tekeningen maken en sfeervolle moodboards en kleurpallets creëren. De adviseur laat zich daartoe inspireren door uw wensen en ons assortiment. Naast designmeubelen en verlichting, bieden wij ook een breed scala aan behang en prachtige gordijnen. Dit kunnen onze adviseurs, als u dat wenst, allemaal in hun advies opnemen. Uiteindelijk deelt de adviseur het volledige interieurplan met u via de mail. Hij of zij zal het advies telefonisch toelichten.


Persoonlijk interieur, persoonlijk advies

Een online interieuradvies is bij MisterDesign ondanks de afstand nog altijd een persoonlijk traject. U heeft direct contact met één van onze interieurexperts via de mail of telefonisch. Er is uiteraard ruimte vaker contact te hebben, tot we er samen iets moois van hebben gemaakt. Het gaat er uiteindelijk om dat ù zich goed voelt in uw interieur!


Ook een online interieuradvies? Zo werkt het:

  1. Stuur foto's en eventueel een plattegrond van de ruimte waarover u graag advies wilt per e-mail of via WhatsApp. U kunt hiervoor de onderstaande blauwe of groene knop gebruiken.

  2. Een van onze interieuradviseurs neemt contact met u op om uw wensen verder in kaart te brengen. Dit kan op een manier die u zelf prettig vindt: per e-mail, telefonisch of via WhatsApp.

  3. De adviseur van MisterDesign gaat met uw wensen aan de slag.

  4. Het interieurplan wordt via de mail aan u gepresenteerd en telefonisch toegelicht.

Maak afspraak via e-mail Maak afspraak via WhatsApp

Onze interieuradviseurs

 • Margo
  Margo


  Margo is afgestudeerd als projectleider Interieur & Exterieur aan het SintLucas, waarna ze aan het Thomas More College een vervolgopleiding afrondde als Interior Designer met als specialisatie conceptontwikkeling.

 • Paul
  Paul


  Paul is in 1985 afgestudeerd aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Hij is al meer dan 35 jaar werkzaam als interieurontwerper. Paul is gespecialiseerd in kastontwerpen, textiel en verlichting.

 • Fleur
  Fleur


  Fleur studeerde Interieur en Architectuur aan het Thomas More College in Mechelen. Ze heeft een passie voor architectuur en denkt zodoende in totaalconcepten waarbij ze graag grafische elementen toepast.

 • Danielle
  Daniëlle


  In 2013 is Daniëlle als Interieur Adviseur afgestudeerd aan het Hout -en Meubileringscollege in Rotterdam. In 2017 heeft ze een opleiding als Ruimtelijk Vormgever afgerond aan de Jan des Bouvrie Academie.

Interieuradvies-misterdesign-sfeerbeeld-moodboard