Header Onze Winkel

Interieuradvies nodig voor uw woning?

Wij begrijpen dat het lastig kan zijn uw huis precies zo in te richten dat het uw thuis wordt. Dus, bent u van plan om te verhuizen of wilt u uw huidige interieur vernieuwen? Dan kunt u bij ons terecht voor professioneel en persoonlijk interieuradvies. Of het nu gaat om een volledige woning of een enkele ruimte, ons team van ervaren interieuradviseurs staat voor u klaar!


Vrijblijvend oriëntatiegesprek

In een gratis kennismakingsgesprek in onze winkel, nemen we ruim de tijd om uw wensen in kaart te brengen. Neem daartoe gerust foto’s of een plattegrond mee van de ruimtes waarvoor u graag advies ontvangt. Ook kunt u alvast voorbeelden meenemen van interieurs of meubels die u mooi vindt. Zo kunnen we u uiteindelijk het beste een gedegen advies geven dat perfect bij u past!


Een volledig interieurplan

Nadat uw wensen zijn besproken, wendt de interieuradviseur zich tot de (digitale) tekentafel. Hij of zij zal 2D-tekeningen maken en sfeervolle moodboards en kleurpallets creëren. De adviseur laat zich daartoe inspireren door uw wensen en ons assortiment. Naast designmeubelen en verlichting, bieden wij ook een breed scala aan behang en prachtige gordijnen. Dit kunnen onze adviseurs, als u dat wenst, allemaal in hun advies opnemen. Uiteindelijk zal tijdens een volgende afspraak een volledig plan aan u gepresenteerd worden.


Persoonlijk interieur, persoonlijk advies

Een interieuradvies bij MisterDesign is altijd een persoonlijk traject. U heeft direct contact met één van onze interieurexperts, die eventueel op locatie langs kan komen. Er is uiteraard ruimte vaker om de tafel te zitten, tot we er samen iets moois van hebben gemaakt. Het gaat er uiteindelijk om dat ù zich goed voelt in uw interieur!


Ook een interieuradvies? Zo werkt het:

  1. Neem contact met ons op voor het maken van een afspraak
  2. Er vindt een vrijblijvend eerste kennismakingsgesprek plaats in onze winkel
  3. De adviseur van MisterDesign gaat met uw wensen aan de slag
  4. Het interieurplan wordt aan u gepresenteerd

Maak een afspraak

Onze interieuradviseurs

 • Margo
  Margo


  Margo is afgestudeerd als projectleider Interieur & Exterieur aan het SintLucas, waarna ze aan het Thomas More College een vervolgopleiding afrondde als Interior Designer met als specialisatie conceptontwikkeling.

 • Paul
  Paul


  Paul is in 1985 afgestudeerd aan het Hout- en Meubileringscollege in Rotterdam. Hij is al meer dan 35 jaar werkzaam als interieurontwerper. Paul is gespecialiseerd in kastontwerpen, textiel en verlichting.

 • Fleur
  Fleur


  Fleur studeerde Interieur en Architectuur aan het Thomas More College in Mechelen. Ze heeft een passie voor architectuur en denkt zodoende in totaalconcepten waarbij ze graag grafische elementen toepast.

 • Danielle
  Daniëlle


  In 2013 is Daniëlle als Interieur Adviseur afgestudeerd aan het Hout -en Meubileringscollege in Rotterdam. In 2017 heeft ze een opleiding als Ruimtelijk Vormgever afgerond aan de Jan des Bouvrie Academie.Wilt u meer informatie of een afspraak maken?

* Verplichte velden

of
+32 (0) 3808 4190
Interieuradvies-misterdesign-sfeerbeeld-moodboard