Kartell U Shine Vaas

By Eugeni Quitllet

Omschrijving

De Kartell U Shine Vaas is een ontwerp van de Spaanse ontwerper Eugeni Quitllet. De designer omschrijft zichzelf als ‘disoñador’, een Spaanse samentrekking van de woorden ‘designer’ en ‘dromer’. Voor Kartell ontwierp hij meerdere producten, met name de Masters Barkruk waarmee hij meerdere internationale prijzen in ontvangst mocht nemen. Over zijn werk zegt hij: ‘ik wil emotie materialiseren’, oftewel geen objecten creëren maar belevingen. Bij het ontwerpen van de U Shine Vaas experimenteerde Quitllet met vorm, lichteffect en de techniek om kunststof te bewerken. De - van de voorkant gezien - optisch zwevende lijnen omlijsten de smallere houder voor een haast futuristisch effect. De bokaal-achtige vorm van de U Shine maakt de vaas bijzonder geschikt voor potplanten of als fruitschaal. De textuur van de U Shine bereikt qua complexiteit en uitstraling het niveau van kristal en gaat zelfs verder dan dat. Het is namelijk niet de bedoeling om iets reeds bestaands te imiteren. Quitllet: ‘de uitdaging is juist om iets te ontwerpen wat enkel gerealiseerd kan worden in plastic.’

Vaas U Shine is 29 centimeter breed, 14 centimeter hoog en 15 centimeter diep. Er zijn vijf kleuren, waaronder kristal, groen, fumé, blauw en roze. Tot deze serie behoort nog een tweede vaas, de I Shine, die anders is van vorm.

Merk Product


✓ Ook geschikt voor buiten
✓ In vijf kleuren
✓ Bijzonder kristal-effect, uniek voor Kartell
✓ Van hoogwaardig polymeer

Vragen over de U Shine Vaas van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell U Shine Vaas.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Eugeni Quitllet
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 15
Breedte 29
Hoogte 14

U Shine - Kristal

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 154

U Shine - Blauw

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 154

U Shine - Roze

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 154

U Shine - Groen

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 154

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit