Kartell I Shine Vaas

By Eugeni Quitllet

Omschrijving

De Kartell U Shine Vaas is een ontwerp van de Spaanse ontwerper Eugeni Quitllet. De designer omschrijft zichzelf als ‘disoñador’, een Spaanse samentrekking van de woorden ‘designer’ en ‘dromer’. Voor Kartell ontwierp hij meerdere producten, met name de Masters Barkruk waarmee hij meerdere internationale prijzen in ontvangst mocht nemen. Over zijn werk zegt hij: ‘ik wil emotie materialiseren’, oftewel geen objecten creëren maar belevingen. Bij het ontwerpen van de U Shine Vaas experimenteerde Quitllet met vorm, lichteffect en de techniek om kunststof te bewerken. Van de voorkant heeft U Shine de silhouet van een klassieke bloemenvaas de optisch zwevende lijnen omlijsten de smallere houder voor een haast futuristisch effect. De textuur van de U Shine bereikt qua complexiteit en uitstraling het niveau van kristal en gaat zelfs verder dan dat. Het is namelijk niet de bedoeling om iets reeds bestaands te imiteren. Quitllet: ‘de uitdaging is juist om iets te ontwerpen wat enkel gerealiseerd kan worden in plastic.’

Vaas I Shine is 20 centimeter breed, 33 centimeter hoog en 9,5 centimeter diep. Er zijn vijf kleuren, waaronder kristal, groen, fumé, blauw en roze. Tot deze serie behoort nog een tweede vaas, de I Shine, die anders is van vorm.

Merk Product


✓ Ook geschikt voor buiten
✓ In vijf kleuren
✓ Bijzonder kristal-effect, uniek voor Kartell
✓ Van hoogwaardig polymeer

Vragen over de U Shine Vaas van Kartell?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Kartell U Shine Vaas.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer Eugeni Quitllet
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 9,5
Breedte 20
Hoogte 33

I Shine - Blauw

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 154

I Shine - Fumé

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 154

I Shine - Kristal

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 154

I Shine - Roze

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 154

I Shine - Groen

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 154

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit