House of Finn Juhl Nyhavn Bureau

By Finn Juhl

Omschrijving

Het House Of Finn Juhl Nyhavn Bureau is een ontwerp van Finn Juhl. In 1945 vestigde Finn Juhl zijn eerste studio aan 33 Nyhavn in Copenhagen. Hij ontwierp hiervoor een minimalistisch bureau met gepolijste stalen poten. Het is het adres van de studio waar het bureau zijn naam aan te danken heeft. De bureaus werden ook gebruikt toen de studio in 1957 naar de nieuwe locatie op 28 Sølvgade verhuisde. Het tijdloze ontwerp siert ook vandaag de dag nog menig interieur.

Gedurende zijn carrière ontwierp Finn Juhl meerdere tafels met poten die haast onzichtbaar leken in gepolijst of gelakt staal met houten uiteindes van de poten. Door dit detail toe te voegen aan de teen van de poot introduceerde hij een soort zwevende lichtheid in zijn ontwerpen.

Finn Juhl varieerde binnen het eenvoudige concept met verschillende afwerkingen voor verschillende doeleinden. Tegenwoordig wordt het bureau geproduceerd in verschillende afmetingen met een tafelblad van teak, eiken, walnoot, Oregon pine fineer of zwart linoleum. De houten teen van de stalen tafelpoot komt overeen met het blad. Naast zwart zijn de poten ook beschikbaar in het oranje of lichtblauw.

Het ladekastje onder het bureau is bevestigd met haken, om het zwevende karakter van de tafel te onderstrepen. Het bureau met ladekast is direct te bestellen met ladefrontjes in warme kleuren. Het bureau heeft een lengte van 170 centimeter en een breedte van 85 centimeter. Heeft u interesse in de variant met koele kleuren of het bureau zonder ladekast of een andere afmeting? Neem dan contact op met onze interieuradviseurs. Zij helpen u graag verder!

Het Nyhavn Bureau is verkrijgbaar in de volgende afmetingen:
l. 190 x b. 85 x h. 72,5 cm
l. 170 x b. 85 x h. 72,5 cm
l. 136 x b. 68 x h. 72,5 cm
l. 68 x b. 68 x h. 72,5 cm

Het ladekastje heeft de volgende afmeting:
l. 43 x b. 51 x h. 26 cm

House Of Finn Juhl Nyhavn Bureau


✓ Dankt zijn naam aan het eerste adres van de studio
✓ Tijdloos ontwerp
✓ Verschillende kleuren verkrijgbaar
✓ Met of zonder ladekast

Vragen over het Nyhavn Bureau van House Of Finn Juhl?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het House Of Finn Juhl Nyhavn Bureau.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.


Kenmerken
Designer Finn Juhl
Jaartal 1945
Garantie 2 jaar
Merk House of Finn Juhl

Nyhavn Bureau Walnoot / Warm Gekleurd Ladeblok

l. 170 x b. 85 x h. 72.5 cm

Levertijd: 8 - 10 weken
€ 5.846

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit