Vitra Hill House 1 Miniatuur

By Charles Rennie Mackintosh

Omschrijving

De Miniatures Collection van Vitra brengt de belangrijkste ontwerpen uit de moderne meubelgeschiedenis in miniatuurformaat. Deze miniaturen zijn uitgevoerd in de originele constructie, materialen en kleuren en zijn bij uitstek geschikt als didactisch materiaal voor universiteiten, designacademies en architecten. Hoewel ze soms ook alleen dienen als geliefde verzamelobjecten.

De miniatuur Hill House 1 is vervaardigd naar een schaalverhouding van 1:6.

Hill House 1 werd ontworpen door Charles Rennie Mackintosh in 1903 en is ook wel bekend onder de naam Black Ladderback Chair. Officieel werd de stoel ontworpen voor de slaapkamer van de Blackies in Hill House en was deze niet bedoeld om op te zitten. Hill House 1 maakte namelijk deel uit van het interieurontwerp en was bedoeld als decoratieobject. Charles Rennie Mackintosh was een Schotse architect, ontwerper en kunstenaar wiens werk de geest van het modernisme van de 20e eeuw in zich draagt.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
EAN Code 4055737011832
Productnr. 20200101
Materiaal Hout
Designer Charles Rennie Mackintosh
Garantie 2 jaar
Merk Vitra
Diepte / Lengte 6
Breedte 6.5
Hoogte 23.5

Hill House 1 Miniatuur

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 309

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit