Veelgestelde vragen over garantie & reparatie

Bekijk op deze pagina alle antwoorden op uw vragen over garantie en reparatie.

Reparatie

Mijn product vertoond gebreken, wat nu?

Wanneer een artikel defect is, kunt u dit aangeven via dit formulier. In overleg met u wordt dan besloten of het artikel vervangen of gerepareerd wordt. Dit is geheel afhankelijk van de situatie en het soort defect. Wij streven ernaar om het ontstane defect zo spoedig mogelijk te verhelpen. Alle reparaties worden door een erkend bedrijf of de fabrikant zelf afgehandeld.

Wanneer betaal ik reparatiekosten?

Wanneer de te vervangen onderdelen buiten de garantie vallen betaalt u reparatiekosten. Deze kosten zullen vooraf met u besproken worden.Onderdelen

Kan ik ook losse onderdelen bestellen?

Heeft u een product bij MisterDesign, of ergens anders, gekocht en is een onderdeel kwijtgeraakt of toe aan vervanging? Dan kunt u een nieuw onderdeel bestellen via dit formulier.Garantie

Heb ik garantie op mijn product?

Voor alle artikelen die u bij ons koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit betekent dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Wanneer u een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorzien wij u graag zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van uw artikel doen wij dit door algehele vervanging, reparatie of terugbetaling.
Naast een wettelijke garantie gelden voor bepaalde artikelen fabrieksgaranties. Een fabrieksgarantie is een extra garantie die wordt afgegeven door de importeur of fabrikant. De fabrikant of importeur kan zelf voorwaarden stellen aan deze garantie. Meer informatie over de fabrieksgarantie kunt u vinden in de documentatie van het product.

Wat valt er onder de garantie?

De fabrieksgarantie verschilt per product en leverancier. Meer informatie over de fabrieksgarantie kunt u vinden in de documentatie van het product.Heeft u nog geen antwoord kunnen vinden op uw vraag? Neem dan contact op via ons contactformulier.