HAY Rebar Bijzettafel

By Sylvain Willenz

Omschrijving

De HAY Rebar Bijzettafel is een ontwerp van Sylvain Willenz. Met het ontwerpen van Rebar heeft Willenz geëxperimenteerd met de verschillende mogelijkheden om bestaande materialen van structuur te laten veranderen. Oneindige processen zijn hieraan vooraf gegaan waarna uiteindelijk Rebar is ontstaan! Een knap staaltje werk is geleverd met de bijzettafels waarvan de naam erg toepasselijk is. Rebar, ook wel wapening, staat voor de sterke en bijna machtige uitstraling van de tafel. De stalen constructie van het onderstel ondersteunt het marmeren tafelblad, welke beide uitgevoerd zijn in een zachte zwarte kleur. De combinatie van kleur en materiaal vullen elkaar in dit ontwerp perfect aan.

Er zijn twee verschillende varianten van de bijzettafels. Er is de rechthoekige bijzettafel, voorzien van legplank onder het topblad van marmer. De andere variant is voorzien van een rond tafelblad en heeft ook een marmeren blad.

HAY Rebar Bijzettafel


✓ Perfecte balans
✓ Sterke uitstraling
✓ Marmeren tafelblad
✓ Plaatsbaar in uiteenlopende interieurs

Vragen over de Rebar Bijzettafel van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Rebar Bijzettafel.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Sylvain Willenz
Garantie 5 jaar
Merk HAY
Hoogte 40.5 cm.
Diameter 45 cm.

Rebar Bijzettafel

Levertijd: 9 - 13 weken
€ 279

Rebar Bijzettafel

Levertijd: 9 - 13 weken
€ 379

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit