HAY Quilton Bank

By Doshi Levien

Omschrijving

De Hay Quilton Bank is een ontwerp van Doshi Levien. Voor het Londense ontwerpduo ligt de focus bij modulaire meubels niet altijd op oneindige combinatiemogelijkheden. Het gaat om het creëren van een samenhangend landschap dat werkt voor meerdere ruimtes. Toch zijn er met Quilton veel verschillende opstellingen mogelijk. Het is een veelzijdig systeem van verschillende modules waarmee flexibele vormen gecreëerd kunnen worden.

De elementen van de Quilton bank krijgen hun karakter door hun stevige uiterlijk. Hoewel het ontwerp vrij massief is, oogt de bank niet zwaar. De luchtigheid wordt in het ontwerp gebracht door de delicate details zoals het verhoogde platform aan de onderkant waardoor de bank licht lijkt te zweven. Het is mogelijk om voor de plint aan de onderkant van de bank een andere stoffering te kiezen. Een ander kenmerkend detail zijn de klassieke naden die de bank een comfortabel gewatteerd uiterlijk geven. De bank heeft aan dit detail, die het oppervlak eruit laat zien als een quilt, zijn naam te danken.

Er is een bijpassend Quilton rugkussen verkrijgbaar dat in verschillende stofferingen beschikbaar is. Kies bijvoorbeeld voor een contrasterende kleur om een speels beeld te creëren, of ga voor een rustige ton-sur-ton.

De Quilton Bank is direct te bestellen in een aantal verschillende opstellingen met een Remix 123 stoffering van Kvadrat. Enkele varianten hebben geen armleuning of een dieper stuk aan een zijde van de bank. Uiteraard zijn deze varianten ook gespiegeld mogelijk. Liever een andere stoffering of een andere opstelling? Neem dan gerust contact op met onze interieuradviseurs. Zij kijken graag met je mee naar de verschillende mogelijkheden.

Hay Quilton bank


✓ Gewatteerd uiterlijk
✓ Moderne versie van een klassiek nadenpatroon
✓ Flexibel systeem
✓ Verschillende stofferingen mogelijk

Vragen over de Quilton Bank van Hay?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Hay Quilton Bank.
December Gifts
Ontvang de gehele maand december prachtige design cadeaus bij bestellingen vanaf €75. Afhankelijk van het bestelbedrag heeft u keuze uit verschillende designitems.
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer Doshi Levien
Jaartal 2021
Garantie 2 jaar
Merk HAY

Quilton Bank

d. 109 x b. 352.5 x h. 72 cm

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 3.578

Quilton Bank

d. 109 x b. 281 x h. 72 cm

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 3.718

Quilton Bank

d. 109 x b. 285.5 x h. 72 cm

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 3.778

Quilton Bank

d. 109 x b. 287 x h. 72 cm

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 3.798

Quilton Bank

d. 109 x b. 315,5 x h. 72 cm

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 3.938

Quilton Bank

d. 109 x b. 344 x h. 72 cm

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 4.078

Quilton Bank

d. 109 x b. 392 x h. 72 cm

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 5.057

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit