HAY Copenhague CPH20 Eettafel 90

By Ronan & Erwan Bouroullec

Omschrijving

De HAY Copenhague CPH20 Eettafel 90 is ontworpen door Ronan & Erwan Bouroullec. In Denemarken hebben ze een prachtige traditie, die toonaangevend is voor het succes van het land in vormgeving en (interieur)design. Als een hogeschool of universiteit een nieuw gebouw laat bouwen, wordt er vaak ook aan een designer gevraagd met een nieuw ontwerp voor het meubilair te komen. Dus toen de Københavns Universitet in Kopenhagen de faculteit van geesteswetenschappen liet verbouwen, vroeg de universiteit aan Ronan en Erwan Bouroullec om de inrichting onder handen te nemen. Vanzelfsprekend was het belangrijk dat het nieuwe interieur een stijlvolle ode aan Scandinavisch design is, maar het was voor de universiteit nog veel belangrijker dat het nieuwe interieur een thuisgevoel op zou leveren. Op deze manier hoopte de universiteit het aantal studenten dat vroegtijdig stopt met hun studie te verminderen.

We weten niet of dit gelukt is, maar het zal niet aan de inspanning van Ronan en Erwan Bouroullec gelegen hebben. Ze ontwierpen verschillende tafels, bureaus en stoelen die gemakkelijk te produceren zijn en bovendien een prettige en stijlvolle vormgeving hebben. Maar waar ze vooral in slaagden was de huiselijke sfeer, doordat alle meubels gemaakt zijn van eikenhout. In combinatie met een prachtig modern design wisten ze een collectie te creëren die zowel op de universiteit als bij u thuis voor stijl en sfeer zorgen!

Deze ronde eettafel is voorzien van de kenmerkende vormgeving van de CPH Serie, maar kan daarnaast helemaal aan uw wensen aangepast worden. Het onderstel is gemaakt van massief eikenhout en is in drie uitvoeringen verkrijgbaar (gezeept, zwart gelakt of naturel gelakt met lak op waterbasis). Ook het tafelblad is gemaakt van eikenhout, maar is aan de bovenkant voorzien van linoleum, laminaat of houtfineer. De diameter van deze tafel is 90 centimeter en de tafel is 74 centimeter hoog. Dankzij de drie schuine poten biedt de tafel genoeg plek aan vier stoelen. De tafel is ook verkrijgbaar met een diameter van 120 centimeter.

De Copenhague CPH20 Eettafel 90 is ontworpen voor de Universiteit van Kopenhagen,
maar kreeg daarnaast een vast plekje in de collectie van HAY. Een goede zet, want door hun basic design vallen de meubels uit de CPH Serie bij een groot publiek in de smaak. Doordat bij de ontwikkeling van deze collectie veel aandacht besteedt is aan de balans tussen de kwaliteit en kosten zijn de meubels erg betaalbaar. Dat geldt niet alleen voor de CPH Serie, maar voor de gehele collectie van het Deense HAY. Al vanaf de oprichting in 2002 heeft het merk er geen geheim van gemaakt puur design voor een groot publiek bereikbaar te willen maken. Ze slagen hier wonderwel in, door samen te werken met topdesigners als Ronan en Erwan Bouroullec. Het resultaat is een hele eigentijdse en gevarieerde collectie, waarin iedereen wel iets van zijn gading kan vinden!

HAY Copenhague CPH20 Eettafel 120


✓ Ontworpen voor de Universiteit van Kopenhagen
✓ Ook in andere formaten verkrijgbaar
✓ Keuze uit verschillende afwerkingen
✓ Eikenhouten onderstel
✓ Afmeting: Ø 90 x h. 74 cm.
✓ Designer: Ronan & Erwan Bouroullec

Vragen over de Copenhague CPH20 Eettafel 90 van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Copenhague CPH20 Eettafel 90.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak.

Daan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Ronan & Erwan Bouroullec
Garantie 5 jaar
Merk HAY
Hoogte 74 cm.
Diameter 90 cm.

CPH20 - Ø 90 cm.

Groen Linoleum / Gezeept Eiken

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 829

CPH20 - Ø 90 cm.

Zwart Linoleum / Gezeept Eiken

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 829

CPH20 - Ø 90 cm.

Off White Linoleum / Gelakt Eiken

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 829

CPH20 - Ø 90 cm.

Off White Linoleum / Gezeept Eiken

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 829

CPH20 - Ø 90 cm.

Grijs Linoleum / Gezeept Eiken

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 829

CPH20 - Ø 90 cm.

Zwart Linoleum / Zwart Gelakt

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 829

CPH20 - Ø 90 cm.

Zwart Gelakt

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 829

CPH20 - Ø 90 cm.

Zwart Linoleum / Naturel Gelakt Eiken

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 829

CPH20 - Ø 90 cm.

Groen Linoleum / Naturel Gelakt Eiken

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 829

CPH20 - Ø 90 cm.

Grijs Linoleum / Naturel Gelakt Eiken

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 829

CPH20 - Ø 90 cm.

Wit Laminaat / Naturel Gelakt Eiken

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 829

CPH20 - Ø 90 cm.

Wit Laminaat / Gezeept Eiken

Levertijd: 10 - 15 weken
€ 829

CPH20 - Ø 90 cm

Naturel Gelakt Eiken Fineer / Naturel Gelakt Eiken

Levertijd: 5 - 7 weken
€ 899

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit