HAY Arbour Eco Bank 3-zits

By Daniel Rybakken & Andreas Engesvik

Omschrijving

De HAY Arbour Eco Bank 3-zits is een ontwerp van Daniel Rybakken & Andreas Engesvik. De Arbour bank is door het design duo ontwikkeld met de intentie om een duurzame bank te creëren die zich kan kwalificeren voor het Nordic Swan Ecolabel, het officiële ecologische label voor de Scandinavische landen. Om hier voor te kwalificeren moet het product in elk stadium van het leven voldoen aan de gestelde milieueisen. De Arbour Eco bank is Denemarken zijn eerste Nordic Swan Ecolabel sofa en wordt gekenmerkt door een zuivere, eenvoudige vormgeving in combinatie met hoge kwaliteit materialen. De bank past door zijn zuivere vormgeving in vrijwel elk interieur, van een oud huis waar het een interessant visueel contrast vormt tot een hedendaags interieur.

De Arbour is gemaakt om jaren mee te gaan, om dit te kunnen bewerkstellingen hebben de ontwerpers de stofferingen en materialen dan ook zorgvuldig uitgekozen. Het frame is vervaardigd van FSC-gecertificeerd hout en voor de stofferingen is gekozen voor ECO-gelabelde stoffen zoals Remix, Hallingdal, Fjord en Re-Wool. De kussens zijn voorzien van koudschuim dat voldoet aan Oeko-Tex norm, dit houdt in dat het schuim geen stoffen bevat in concentraties die schadelijk kunnen zijn voor de mens. Mocht er onverhoopt toch wat gebeuren, is er geen nood. Alle losse onderdelen kunnen vervangen worden, waardoor de hele bank moeten vervangen verleden tijd is.

Vanwege de vele mogelijkheden heeft MisterDesign een selectie gemaakt van modellen die u direct online kunt bestellen. Deze beschikken over een frame in geolied eikenhout en walnoothout, en zijn gestoffeerd met de Hallingdal (70% wol, 30% viscose) en Re-Wool (45% gerecycled wol, 45% geborsteld wol, 10% nylon) stoffen van de hoogwaardige stoffabrikant Kvadrat. Heeft u een andere uitvoering in gedachten? Neem contact op met onze interieurspecialisten, zij helpen u graag verder met het uitzoeken van uw droombank.

HAY Arbour Eco Bank 3-zits


✓ Onderdeel van het Nordic Swan Ecolabel
✓ Zuivere vormgeving en van hoge kwaliteit
✓ Gemaakt om jaren mee te gaan
✓ In diverse stofferingen verkrijgbaar

Vragen over de Arbour Eco Bank 3-zits van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY Arbour Eco Bank 3-zits.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Daniel Rybakken & Andreas Engesvik
Jaartal 2020
Garantie 2 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 87 cm.
Breedte 220 cm.
Hoogte 75 cm.
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 40 cm.

Arbour Eco Bank - 3-zits

Re-Wool 198 / Geolied Eikenhout

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 4.499

Arbour Eco Bank - 3-zits

Re-Wool 408 / Geolied Eikenhout

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 4.499

Arbour Eco Bank - 3-zits

Re-Wool 648 / Geolied Walnoothout

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 5.199

Arbour Eco Bank - 3-zits

Hallingdal 220 / Geolied Walnoothout

Levertijd: 7 - 9 weken
€ 5.449

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit