HAY AAS 38 Barkruk (op=op)

By Hee Welling

Omschrijving

HAY About a Stool AAS 38 Barkruk Wit Onderstel is een ontwerp van Hee Welling. De gehele About A serie wordt gekenmerkt door designs met een eenvoudig ontwerp maar met een stralend en opvallend karakter. Het comfort, de hoogwaardige kwaliteit en geschikte vormgeving maken van deze AAS barkruk een geliefd ontwerp. De prachtige eenvoud van deze barkruk zorgt er bovendien voor dat het design geschikt is voor uiteenlopende doelen en ruimten; van particuliere woningen tot openbare gelegenheden en zakelijke inrichtingen. De kruk is voorzien van een zitschaal van polypropyleen, verkrijgbaar in verschillende kleuren en een zwart of wit stalen onderstel.

In 2023 is de gehele serie geüpdatet en sindsdien worden alle zitschalen vervaardigd uit 100% gerecycled post-consumer plastic. Hieronder vindt u nog een aantal oudere varianten van de AAS 38 Barkruk uit onze voorraad, waarbij de schalen nog niet gerecycled zijn. De vernieuwde collectie vindt u onderaan de pagina bij de productfamilie.

Vragen over de About a Stool AAS 38 Barkruk van HAY?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de HAY About a Stool AAS 38 Barkruk.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Hee Welling
Garantie 5 jaar
Merk HAY
Diepte / Lengte 46 / 48 cm.
Breedte 47 / 50 cm.
Hoogte 75 / 85 cm.
Zithoogte 65 / 75 cm.
Er zijn geen opties voor dit product beschikbaar
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit