Gubi Sejour Fauteuil

By GamFratesi

Omschrijving

De Gubi Sejour Fauteuil is een ontwerp van GamFratesi. Deze zacht gevormde stoel nodigt uit om heerlijk in weg te kruipen. De zitting en rugleuning zijn zo gevormd dat het design een hoog comfort gehalte heeft en u, zoals de naam zegt, er lang in kunt blijven zitten. Sejour is namelijk de Franse vertaling voor ‘blijven’ en hiermee legt GamFratesi nadruk op het heerlijke comfort. De combinatie tussen het stalen onderstel en de zachte stoffering geeft de stoel een elegante look. Daarnaast bieden de slanke poten een mooi contrast tegen de grote zitting en rugleuning. Ook geven ze de stoel een luchtig gevoel. Combineer het prachtige design met een moderne bank of gebruik hem in uw slaapkamer, u kunt veel kanten op met de Sejour Fauteuil!

De stoel is opgebouwd uit een stalen frame en onderkant van multiplex. De zitting en rugleuning bevatten polyurethaanschuim en zijn afgewerkt met dacron watten voor extra stevigheid en comfort. De fauteuil is ook verkrijgbaar in een variant met armleuningen. Neem hiervoor een kijkje in de productfamilie.

MisterDesign biedt online drie standaard uitvoeringen aan. Er zijn echter nog vele mogelijkheden wat betreft de stoffering. Heeft u interesse in een andere stoffering? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Gubi Sejour Fauteuil


✓ Hoog comfortgehalte
✓ Keuze uit drie standaard varianten
✓ Moderne look
✓ Ook variant met armleuningen verkrijgbaar

Vragen over de Sejour Fauteuil van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Sejour Fauteuil.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer GamFratesi
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 77 cm.
Breedte 67 cm.
Hoogte 71 cm.
Zithoogte 35 cm.

Sejour Fauteuil

Crisp 4752 - Zwart

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 1.800

Sejour Fauteuil

Woodstock 07957010 - Zwart

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.574

Sejour Fauteui

Woodstock 07957010 - Antiek Messing

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 3.876

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit