Gubi Rectangular Eettafel

By Komplot Design

Omschrijving

De Rectangular Dining Table Eetkamertafel, ontworpen door Komplot Design, is een stijlvolle en moderne eetkamertafel die behoort tot de collectie van Gubi. De poten zijn niet haaks op het blad gemonteerd, maar hebben een kromming die naadloos over lijkt te gaan in het tafelblad. Hierdoor oogt de tafel elegant en verfijnd en is het een perfecte keuze voor zowel een modern als een tijdloos interieur. De poten en het blad zijn voorzien van een sterke houtfineer, die de natuurlijke uitstraling versterkt. De tafel is verkrijgbaar in een eikenhouten, notenhout en zwart essen fineerlaag. Het blad is 200 centimeter breed, 100 centimeter diep en 72 centimeter hoog, U kunt met gemak met 8 personen aan deze tafel plaatsnemen.

Binnen de collectie bestaat de Elliptical Dining Table Ellipse, de Rectangular Dining Table en de Round Dining Table. De Dining Table, in alle maten, is verkrijgbaar in 3 unieke uitvoeringen.

Gubi Rectangular Dining Table Eettafel


✓ Hoogwaardige kwaliteit materialen
✓ Diverse maten en uitvoeringen
✓ Afmetingen: b. 200 x h. 73 x d. 100 cm.
✓ Design: Komplot Design

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Komplot Design
Merk Gubi
Diepte / Lengte 100 cm.
Breedte 200 cm.
Hoogte 73 cm.

Rectangular Eettafel

Zwart Essenhout

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.999

Rectangular Eettafel

Eikenhout

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 1.999

Rectangular Eettafel

Notenhout

Levertijd: 4 - 5 weken
€ 2.499

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit