Gubi IOI Spiegel

By GamFratesi

Omschrijving

De Gubi IOI Spiegel is een ontwerp van GamFratesi. Voor dit design haalde het designduo inspiratie uit de geometrische Art-Deco vormen. Hier gaven zij een eigentijdse draai aan met als resultaat een tijdloos design. De naam, uitgesproken als i-o-i, heeft de spiegel te danken aan het ‘sticks and sphere’ motief. Hiermee wordt gedoeld op de twee lange smalle spijlen die de spiegelsteunen vormen en de grote ronde vorm van de spiegel. Tussen de spiegelsteunen zitten twee kleine bolletjes. Deze versterken de spiegelsteunen en vormen tegelijkertijd een mooi kenmerkend detail. Gebruik de spiegel boven een dressoir of als statement in bijvoorbeeld de hal. Dankzij zijn tijdloze uiterlijk is de spiegel perfect voor zowel formele als informele settings.

De spiegelsteunen zijn gemaakt van verzinkt metaal en voorzien van een zwarte poedercoating. Tussen de spiegelsteunen zitten kleine bolletjes gemaakt van messing. De spiegel is gemaakt van zilver en glas.

Gubi IOI Spiegel


✓ Art-Deco invloeden
✓ Tijdloos design
✓ Geschikt voor zowel privé als bedrijfsruimtes
✓ Designer: GamFratesi

Vragen over de IOI Spiegel van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi IOI Spiegel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Glas
Designer GamFratesi
Merk Gubi
Diepte / Lengte 3 cm.
Breedte 80 cm.
Hoogte 113 cm.

IOI Spiegel

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 999

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit