Gubi Flaneur Sofa 3-zits Bank

By GamFratesi

Omschrijving

De Gubi Flaneur Sofa 3-zits Bank is een ontwerp van GamFratesi. Het design is een herinterpretatie van de Engelse ‘roll sofa’s’ uit de 19e eeuw. Het designduo haalde inspiratie uit de originele designs en vertaalde deze naar een eigentijdse variant geschikt voor het moderne publiek. Een mix van Scandinavische simpliciteit en Italiaanse esthetiek maakt de Flaneur Sofa tot een prachtig design. De bank heeft een minimalistische belijning wat hem zeer geschikt maakt voor veel uiteenlopende interieurs. De bank heeft een heerlijke diepe zit en is erg comfortabel.

De bank is opgebouwd uit een houten frame met metalen poten. De poten hebben een poedercoating gekregen in de kleur zwart of zijn voorzien van een antiek messing look. De kussens zijn van PU-schuim met een toplaag van vezelbolletjes en eendenveren. Het design is standaard gestoffeerd met de Chambray 024 bekleding van Dedar. De bank is ook verkrijgbaar in een 2-zits, neem hiervoor een kijkje in de productfamilie.

MisterDesign biedt online een aantal standaard varianten van de 2-zits en 3-zits aan. De Flaneur Sofa is een modulaire bank waardoor er nog veel meer mogelijkheden zijn. Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met onze interieurstylisten in de winkel, of kom even langs.

Gubi Flaneur Sofa 3-zits Bank


✓ Herinterpretatie van de Engelse ‘roll sofa’s’
✓ Minimalistisch design
✓ Keuze uit twee varianten
✓ Ook verkrijgbaar in 2-zits bank

Vragen over de Flaneur Sofa 3-zits Bank van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Flaneur Sofa 3-zits Bank.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Stof
Designer GamFratesi
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 100 cm.
Breedte 270 cm.
Hoogte 75 cm.
Zithoogte 38 cm.

Flaneur Sofa 3-zits

Chambray 024 - Antiek Messing

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.377

Flaneur Sofa 3-zits

Chambray 024 - Zwart

Levertijd: 6 - 8 weken
€ 6.377

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit