Gubi Epic Elliptical Eettafel

By GamFratesi

Omschrijving

De Gubi Epic Elliptical Eettafel is een ontwerp van GamFratesi en is onderdeel van de Epic serie. Voor deze serie haalde het duo inspiratie uit de Griekse en Romeinse architectuur. De Epic Elliptical tafel is een sculpturaal stuk dat een grootse indruk achterlaat. Het design is geheel vervaardigd uit wit Italiaans travertin waarmee Gamfratesi de schoonheid van het natuurlijke materiaal viert. Door het natuurlijke materiaal lopen de nerven in ieder stuk steen anders wat elke tafel uniek maakt. Het tafelblad leunt op twee stevige voeten die hol zijn en doen denken aan de oude Griekse zuilen. De tafel heeft een riante grootte waardoor hij in iedere ruimte zal zorgen voor een statement en daarnaast ideaal is om gasten aan te ontvangen voor een uitgebreid diner.

Elk stuk travertin wordt zorgvuldig geselecteerd op zijn nerven en strepen zodat iedere tafel een eigen expressie krijgt. Kleine natuurlijke gaten in het steen worden opgevuld met een lichte vulling. Vervolgens wordt er een dunne matte laag aangebracht op de voet en het tafelblad om het materiaal te beschermen. Ondanks deze lichte behandeling blijft het natuurlijke karakter goed zichtbaar. Het tafelblad is 2 centimeter dik.

HAY Gubi Epic Elliptical Eettafel


✓ Materiaal: travertin
✓ afmeting: b. 240 x d. 120 x h. 75 cm.
✓ Geïnspireerd op Griekse en Romeinse architectuur
✓ Designer: GamFratesi

Vragen over de Epic Elliptical Eettafel van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi Epic Elliptical Eettafel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
EAN Code 5715010579778
Productnr. 10059274
Materiaal Steen
Designer GamFratesi
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 240 cm.
Breedte 120 cm.
Hoogte 74 cm.

Epic Elliptical Eettafel

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 7.999

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit