Gubi C-Chair Stoel

By Marcel Gascoin

Omschrijving

De Gubi C-Chair Stoel is een ontwerp van Marcel Gascoin. Het oorspronkelijke design van de C-Chair komt al uit 1947. In deze naoorlogse periode ontwierp Gascoin de stoel voor woningen in Frankrijk. In de nieuwe woningen waren de oude meubelen, zoals Regency stoelen, niet langer geschikt. De huizen waren kleiner waardoor er een behoefte ontstond aan simpele en functionele ontwerpen die pasten in de nieuwe tijd. Gascoin combineerde deze behoeften met zijn grote oog voor detail. In de iconische C-Chair komen functie, comfort en esthetiek perfect samen. Het design zal door zijn ingetogen look ongetwijfeld in veel uiteenlopende interieurs goed tot zijn recht komen.

Voor het maken van de stoel is gebruik gemaakt van Gascoin’s originele design. De enige aanpassing die aan de stoel gemaakt is, is de zithoogte. Deze is verhoogd om aan te sluiten op de hedendaagse behoefte. De gehele stoel is gemaakt van hout en u heeft de keuze tussen geolied walnoot en geolied eiken. Het frame is gemaakt van massief hout en de zitting en rugleuning zijn gemaakt van houtfineer. Naast deze variant geheel van hout, zijn er ook andere varianten van de C-Chair verkrijgbaar. Neem hiervoor een kijkje in de productfamilie.

Gubi C-Chair Stoel


✓ Geheel gemaakt van hout
✓ Keuze uit walnoot of eiken
✓ Iconisch design uit 1947
✓ Designer: Marcel Gascoin

Vragen over de C-Chair Stoel van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi C-Chair Stoel.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Marcel Gascoin
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 53 cm.
Breedte 41 cm.
Hoogte 79 cm.
Zithoogte 43,5 cm.

C-Chair Stoel

Geolied Eiken

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 699

Special Price € 629,10

C-Chair Stoel

Geolied Walnoot

Levertijd: 1 - 3 weken

Normale prijs: € 899

Special Price € 809,10

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit