Gubi C-Chair Stoel Paper Cord

By Marcel Gascoin

Omschrijving

De Gubi C-Chair Stoel Paper Cord is een ontwerp van Marcel Gascoin. Het oorspronkelijke design van de C-Chair komt al uit 1947. In deze naoorlogse periode ontwierp Gascoin de stoel voor woningen in Frankrijk. In deze nieuwe woningen waren de oude meubelen, zoals Regency stoelen, niet langer geschikt. Er was behoefte aan simpele en functionele ontwerpen. In de iconische C-Chair komen functie, comfort en esthetiek dan ook perfect samen. Naast dat de stoel Gascoin’s meest iconische ontwerp is, is het ook zijn meest duurzame. De C-Chair Paper Cord zal door zijn ingetogen look ongetwijfeld in veel uiteenlopende interieurs goed tot zijn recht komen.

Voor het maken van de stoel is gebruik gemaakt van Gascoin’s originele design. De enige aanpassing die aan de stoel gemaakt is, is de zithoogte. Deze is verhoogd om aan te sluiten op de hedendaagse behoefte. Het frame van de stoel is vervaardigd uit hout en u heeft de keuze uit geolied walnoot, geolied eiken en zwart gebeitst eiken. De zitting en rugleuning zijn van geweven papierkoord. Dit stevige materiaal gaat, bij normaal gebruik, vele jaren mee. Daarnaast voegt dit materiaal karakter toe aan het prachtige design. De C-Chair is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, neem hiervoor een kijkje in de productfamilie.

Gubi C-Chair Stoel Paper Cord


✓ Iconisch design
✓ Duurzaam materiaal
✓ Keuze uit drie varianten
✓ Ontwerp uit 1947
✓ Designer: Marcel Gascoin

Vragen over de C-Chair Stoel Paper Cord van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi C-Chair Stoel Paper Cord.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Marcel Gascoin
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 53 cm.
Breedte 41 cm.
Hoogte 79 cm.
Zithoogte 46 cm.

C-Chair Stoel Paper Cord

Zwart Gebeitst Eiken

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 799

C-Chair Stoel Paper Cord

Geolied Eiken

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 799

C-Chair Stoel Paper Cord

Geolied Walnoot

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 899

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit