Gubi Beetle Stoel Plastic Outdoor

By GamFratesi

Omschrijving

De Gubi Beetle Stoel Plastic Outdoor is een ontwerp van GamFratesi. Voor het design van de Beetle heeft GamFratesi zich laten inspireren door de anatomische vormen van een kever. Deze inspiratie is goed terug te zien in de belijning van de sierlijk gevormde zitschaal. Deze doen denken aan het pantser van de kever en het design dankt zijn succes aan deze herkenbare vorm. Naast het mooie uiterlijk biedt de zitschaal ook een goede comfort door de manier waarop de rugleuning en zitting met elkaar zijn verbonden. Naast de indoor varianten is er nu ook deze variant die geschikt is voor buiten. De outdoor variant is geheel gemaakt van plastic en het onderstel en de zitting heeft één kleur. Hierdoor krijgt het design een ingetogen look en is de stoel geschikt voor iedere buitenruimte!

Zowel het onderstel als de zitschaal zijn gemaakt van polypropyleen. De stoel is verkrijgbaar in de kleuren Alabaster White en New Beige. Neem voor de Bat Stoel Outdoor een kijkje in de productfamilie. Het is mogelijk om op aanvraag een zitkussen speciaal voor de Beetle Outdoor te bestellen.

Gubi Beetle Stoel Plastic Outdoor


✓ Outdoor variant
✓ Materiaal: polypropyleen
✓ Verkrijgbaar in twee varianten
✓ Designer: GamFratesi

Vragen over de Beetle Stoel Plastic Outdoor van Mater?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Mater Beetle Stoel Plastic Outdoor.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Kunststof
Designer GamFratesi
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 58 cm.
Breedte 56 cm.
Hoogte 87 cm.
Opties Buiten te gebruiken

Beetle Stoel Plastic Outdoor

Alabaster White

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 249

Beetle Stoel Plastic Outdoor

New Beige

Levertijd: 2 - 4 weken
€ 249

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit