Gubi B-4 Tafellamp

By Greta M. Grossman

Omschrijving

De Gubi B-4 Tafellamp is een ontwerp uit 1945 van Greta M. Grossman. De metalen tafellamp werd door de architecte ontworpen in 1945 en is zichtbaar geïnspireerd op haar eerdere architectuur werken. Zo staan - net als bij de tafellamp - de huizen die ze heeft ontworpen op ‘palen’ en waren ze meer dan eens voorzien van een opvallende geometrische verdeling. De lamp is met zijn beweegbare zijdes en kleurverdeling een mooi voorbeeld van Amerikaans Modernisme en verspreidt diffuus licht. Bovendien is het design verkrijgbaar in vier kleurcombinaties. Ga bijvoorbeeld voor een B-4 in Black and White of Chianti Red of kies voor opvallend French Blue of Italian Green. Iedere kleurcombinatie wordt geleverd met een zwarte textielkabel. Deze heeft een lengte van 200 centimeter en is voorzien van een schakelaar. De aanbevolen lichtbron is een E27 halogeenlamp van maximaal 57 watt. Het is tevens mogelijk om een LED lichtbron te gebruiken. Deze mag maximaal 11.5 watt zijn. Het ontwerp heeft een hoogte van 31.5 centimeter en is 14.4 centimeter breed en diep.

De B-4 Tafellamp behoort tot de elegante collectie van Gubi. Vanuit een innovatief oogpunt weet het merk telkens weer stijlvol design te creëren. Naast verlichting, tafels en banken heeft het merk ook vele iconische stoelen in haar collectie. Het meest bekende design is de Beetle Loungestoel, geïnspireerd op de anatomie van een kever. Bekijk dit design en de rest van de collectie op onze website!

Gubi B-4 Tafellamp


✓ Verkrijgbaar in 4 kleurcombinaties!
✓ Geïnspireerd op eigen architectuur van Grossman
✓ Amerikaans modernisme
✓ Lichtbron: 1 x E27 max. 57W
✓ Designers: Greta M. Grossman

Vragen over de B-4 Tafellamp van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi B-4 Tafellamp.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Greta M. Grossman
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 14.4 cm.
Breedte 14.4 cm.
Hoogte 31.5 cm.
Lichtbron inbegrepen Niet inbegrepen
Soort lichtbron 1 x E27 max. 57W

B-4 Tafellamp

Black and White

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 301

B-4 Tafellamp

Chianti Red

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 301

B-4 Tafellamp

French Blue

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 301

B-4 Tafellamp

Italian Green

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 301

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit