Gubi 3D Stoel Eiken

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Stoel Eiken is een ontwerp van Komplot Design.

Talentvolle designers achter de oprichting van Komplot Design zijn Poul Christiansen en Boris Berlin. Twee toppers binnen de designwereld, zowel op grafisch en industrieel gebied als op het gebied van meubelen. Christiansen is opgeleid tot architect aan de Danish Academy of Fine Arts. Berlin daarentegen is oorspronkelijk opgeleid als industrieel designer, maar heeft na zijn studie in Sint Petersburg tevens gewerkt als grafisch vormgever en productdesigner. Twee heren met totaal verschillende achtergronden die elkaar binnen hun bedrijf perfect aanvullen. Een waar succes! Komplot Design heeft om deze reden met al vele grote namen mogen samenwerken, zowel Deense als internationale, waaronder het merk Gubi.

Ook nu, vijftig jaar na de oprichting, is Gubi er nog altijd op gebrand zijn tijdloze collectie uit te breiden met nieuwe toppers. Zowel het laten herleven van klassiekers uit vervlogen tijden als het creëren van innovatief design van nu is wat Gubi ambieert. Gubi kent mondiaal succes en staat bekend als vooruitstrevend. Kenmerkend voor de collectie zijn het relatief ingetogen design, vervaardigd met unieke materialen en voorzien van verrassende elementen. Ook het spelen met de combinatie tussen traditie en innovatie is iets wat Gubi maar al te graag doet. Dit zie je terug in al hun designs!

De Gubi 3D Stoel Eiken van Komplot Design heeft een onderstel vervaardigd uit eikenhout. Daarnaast is ook een onderstel van zwart beuken of Amerikaans noten een optie. De zitschaal is mogelijk in eikenfineer of de kunststof Hirek dat leverbaar is in 8 mooie kleuren. Indien u net dat beetje extra comfort wenst, kunt u de zitting ook laten bekleden. De Gubi 3D Stoel Eiken heeft een zithoogte van 45 centimeter. De stoel is 52 centimeter breed, 88 centimeter hoog en 53.5 centimeter diep.

Gubi 3D Stoel Eiken


✓ Talloze mogelijkheden
✓ Behorend tot de Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 52 x h. 83 x d. 53.5 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de Gubi 3D Stoel?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de 3D Stoel Eiken van Gubi.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 53.5
Breedte 52
Hoogte 83
Bijlagen Productinformatie Hirek Productinformatie Gestoffeerd Productinformatie Gestoffeerd Front Productinformatie Fineer

Gubi 3D

Zwart

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Gubi 3D

White Cloud

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Gubi 3D

Nightfall Blue

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Gubi 3D

Rainy Grey

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Gubi 3D

Mistletoe Green

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Gubi 3D

Moon Grey

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Gubi 3D

Shy Cherry

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Gubi 3D

Venetian Gold

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 342

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit