Gubi 3D Stoel, gestoffeerd

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Stoel, gestoffeerd is een ontwerp van Komplot Design.

Komplot Design wordt gekenmerkt door een bijzondere zienswijze. Zij gaan namelijk niet mee in de huidige drang om algehele controle te hebben. Zij zien deze hedendaagse drift tegelijkertijd als een goede karaktertrek en als een grote tekortkoming. Poul Christiansen en Boris Berlin, oprichters van Komplot Design, hebben juist het verlangen het natuurlijke gedrag te accepteren. Juist ongereptheid vinden zij een vorm van perfectie en dat maakt de zaken interessant. En dat zie je dan ook terug in de ontwerpen. Het is niet voor niets dat Komplot Design sinds de oprichting in 1987 al met vele grote namen heeft mogen samenwerken, zo ook het Deense merk Gubi.

Innovatief, succesvol, werelds… allemaal bewoordingen die uitstekend passen bij het grootse designmerk Gubi. Tegenwoordig een groot familiebedrijf, maar oorspronkelijk begonnen als kleine onderneming van echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen. De collectie van dit merk is in de 50 jaar dat ze bestaan flink gegroeid. Ondanks dit is ieder ontwerp te herkennen als een echt ‘Gubi-ontwerp’. Eenvoud, originaliteit en esthetiek sieren de collectie. Zo ook de Gubi 3D Eetkamerstoel. De stoel behoort tot de roemrijke Gubi Chair Collection. Diverse ontwerpen uit deze collectie hebben een plaatsje weten te veroveren in de permanente voorstelling van het MoMA in New York en de collectie is bovendien prijswinnaar van meerdere design award!

De Gubi 3D Stoel UP van Komplot Design heeft een metalen onderstel in de kleur zwart. De zitschaal wordt vervaardigd uit eiken-, zwart gebeitst beuken- of Amerikaans notenhout of het materiaal Hirek – verkrijgbaar in acht kleuren – naar keuze. Indien u de stoel graag laat bekleden behoort dat ook zeker tot de opties. U kunt hierbij kiezen om de gehele zitschaal te laten bekleden of enkel de voorkant. De enorme keuze uit verschillende stof- en ledersoorten in diverse mooie uitvoeringen zorgt voor een gegarandeerd succes. De Gubi 3D Stoel is 52 centimeter breed, 83 centimeter hoog en 53.5 centimeter diep. De zithoogte bedraagt 45 centimeter.

Vanwege de vele mogelijke uitvoeringen hebben we slechts een aantal varianten die direct te bestellen zijn in onze webwinkel.

Gubi 3D Stoel, gestoffeerd


✓ Talloze mogelijkheden
✓ Behorend tot de Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 52 x h. 83 x d. 53.5 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de 3D Stoel, gestoffeerd van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 3D Stoel, gestoffeerd.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Jeroen - Logistics
Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 53.5
Breedte 52
Hoogte 88
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 45

Gubi 3D - Hallingdal 123

Geheel gestoffeerd

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 684

Gubi 3D - Crisp 4604

Amerikaans noten

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 842

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit