Gubi 3D Stoel Hout

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Stoel Hout is een ontwerp van Komplot Design.

Een architect en industrieel designer aan het hoofd van een grote onderneming genaamd Komplot Design. Een onverwachte combinatie die tot succes heeft geleid. En wat voor succes! Komplot Design behoort tot dé top als het gaat om meubel-, industrieel- en grafisch design. Het duo Boris Berlin (industrieel designer) en Poul Christiansen (architect) vult elkaar perfect aan. En dat is te zien in de prachtige ontwerpen die zij creëren. Komplot Design heeft dan ook niet voor niets al met vele Deense én internationale bedrijven mogen samenwerken, waaronder het designlabel Gubi.

Wie houdt van de samenvoeging van gewoonte en innovatie zit goed bij Gubi. De ontwerpen van Gubi worden gekenmerkt door relatieve eenvoud, echter altijd met vernieuwende en verrassende kenmerken. Bovendien wordt er bij Gubi voor gekozen om gebruik te maken van unieke materialen. Gubi is zo’n vijftig jaar geleden opgericht door echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen en is uitgegroeid tot een familiebedrijf. De kenmerkende eigenschappen van Gubi zijn door de jaren heen gebleven en zijn terug te vinden in de gehele collectie.

De Gubi 3D Stoel Hout van Komplot Design heeft een onderstel vervaardigd uit zwart gebeitst beuken, Amerikaans noten of eikenhout. De zitschaal is gemaakt van Hirek, een kunststof die verkrijgbaar is in de kleur zwart. Indien u net iets meer comfort wenst, kunt u de zitting ook volledig of gedeeltelijk laten bekleden. De Gubi 3D Stoel Hout heeft een zithoogte van 45 centimeter. De stoel is 52 centimeter breed, 88 centimeter hoog en 53.5 centimeter diep.

Gubi 3D Stoel Hout


✓ Behorend tot de Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 52 x h. 83 x d. 53.5 cm.
✓ Design: Komplot Design
✓ Onderstel in beuken, noten of eiken

Vragen over de 3D Stoel Hout van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 3D Stoel Hout.

Grote bestelling?
Wilt u een grote hoeveelheid producten bestellen? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan en bespreek de mogelijkheden met MisterDesign zakelijk.

Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 53.5
Breedte 52
Hoogte 83

Gubi 3D Hout

Zwart / Eiken

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 299

Gubi 3D Hout

Zwart / Amerikaans Noten

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 299

Gubi 3D Hout

Zwart / Zwart Gebeitst Beuken

Levertijd: 1 - 3 weken
€ 299

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit