Gubi Gubi 3D Relaxzetel Slede

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Relaxzetel Slede is een ontwerp van Komplot Design.

Komplot Design houdt in hun ontwerpen rekening met het natuurlijke gedrag van materiaal. Controle over functie, vorm en materiaal is aan hen niet besteed. Zij doen niet mee aan de tegenwoordige strijd tegen zogenaamde ‘onvolkomenheden’. Immers het accepteren van unieke eigenschappen is ook een vorm van perfectie. Komplot Design vraagt zich dan ook af waar de hedendaagse drang vandaan kom om materiaal te forceren om zich quasi ‘perfect’ te gedragen. Respect voor de aard en de functie van het materiaal, dat is waar Komplot Design voor staat. Deze visie hebben zij al sinds de oprichting in 1987. Het fenomenale duo Poul Christiansen en Boris Berlin vormt het creatieve brein achter Komplot Design. Inmiddels heeft dit tweetal al voor vele Deense en internationale namen mogen werken.

Gubi is inmiddels al bijna een halve eeuw oud. Dat alleen is al een bewijs voor het succes van Gubi. Alles wat nodig was om dit te bereiken waren – volgens Gubi zelf – de kernwaarden intuïtie, moed en nieuwsgierigheid. Deze drie samen hebben Gubi, dat begonnen is als klein familiebedrijf – gebracht tot waar het nu is: een groot en innovatief designmerk met mondiale bekendheid. De veelzijdige collectie wordt gekenmerkt door eenvoud en originaliteit, door mooie ontwerpen met een unieke uitstraling. Voorgaande is ook te herkennen in de Gubi 3D Relaxzetel.

De Gubi 3D Relaxzetel Slede van Komplot Design heeft een onderstel van zwart metaal of chroom naar keuze. Voor de zitschaal heeft u de keuze uit eiken-, Amerikaans noten- of zwart gebeitst beukenhout. Daarnaast kunt u ervoor kiezen om de zitting te laten bekleden waarbij u de keuze heeft uit verschillende stof- en ledersoorten in diverse mooie uitvoeringen. De afmetingen van de relaxzetel bedragen 67 centimeter in breedte, 69 centimeter in hoogte en 62 centimeter in diepte. De relaxzetel heeft een zithoogte van 40 centimeter.

Gubi 3D Relaxzetel Slede


✓ Talloze mogelijkheden
✓ Met diverse onderstellen mogelijk
✓ Onderdeel van Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 67 x h. 69 x d. 62 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de Gubi 3D Relaxzetel Slede van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 3D Relaxzetel Slede.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes

Kenmerken
Materiaal Metaal
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 62
Breedte 67
Hoogte 69
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 40
Bijlagen Productinformatie Productinformatie Gestoffeerd

Gubi 3D - Eiken

Onderstel Chroom

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 791

Gubi 3D - Zwart Beuken

Onderstel Chroom

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 791

Gubi 3D - Amerikaans Noten

Onderstel Chroom

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 791

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit