Gubi Gubi 3D Relaxzetel Hout

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Relaxzetel Hout is een ontwerp van Komplot Design.

Komplot Design is een designbedrijf dat in 1987 is opgericht door een bijzonder duo bestaande uit Poul Christiansen en Boris Berlin. Het duo behoort tot de top als het gaat om ontwerpen op het gebied van industriële, meubel- en grafische vormgeving. Het is dan ook niet gek dat Komplot Design al verschillende internationale design awards heeft weten te winnen. Møbelprisen, de meest prestigieuze design award in Denemarken, is er daar één van. Door deze prachtige successen heeft Komplot Design al met vele Deense en ook internationale bedrijven mogen samenwerken. Het Deense designlabel Gubi is daar een voorbeeld van.

Designlabel Gubi is een Deens familiebedrijf dat al bijna een halve eeuw naam maakt. Door de jaren heen is het bedrijf uitgegroeid van een ingetogen familiebedrijf tot een groot bedrijf met wereldwijd succes en dat te boek staat als innovatief en vooruitstrevend. Deze drang naar vernieuwing is ook terug te vinden in de veelzijdige collectie, onder andere in de Gubi 3D Relaxzetel die behoort tot de Gubi Chair Collection.

De Gubi 3D Relaxzetel Hout van Komplot Design wordt volledig vervaardigd uit hout. Aan u de keuze om te kiezen voor eiken-, Amerikaans noten- of zwart gebeitst beukenhout. Indien u ervoor kiest de zitting te laten bekleden heeft u hiervoor de keuze uit verschillende stof- en ledersoorten in diverse mooie uitvoeringen. De afmetingen van de Relaxzetel bedragen 67 centimeter in breedte, 69 centimeter in hoogte en 62 centimeter in diepte. De stoel heeft een zithoogte van 40 centimeter.

Gubi 3D Relaxzetel Hout


✓ Verkrijgbaar in 3 uitvoeringen
✓ Mogelijk met diverse onderstellen
✓ Behorend tot de Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 67 x h. 69 x d. 62 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de Gubi 3D Relaxzetel Hout van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 3D Relaxzetel Hout.

Dit artikel wordt bij u geleverd en gemonteerd door onze eigen bezorgdienst. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 62
Hoogte 69
Breedte 67
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 40
Bijlagen Productinformatie Productinformatie Gestoffeerd

Gubi 3D - Zwart Beuken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 809

Gubi 3D - Amerikaans Noten

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 809

Gubi 3D - Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 809

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit