Gubi 3D Barkruk Hout, gestoffeerd

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 3D Barkruk Hout Gestoffeerd is een ontwerp van Komplot Design.

Komplot Design vindt het belangrijk dat materialen en vormen in hun waarde gelaten worden. Zij hoeven niet aangepast te worden zodat ze op en top perfect zijn. Juist de ‘onvolkomenheden’, ofwel het natuurlijke gedrag, maken materiaal en vorm bijzonder en daarmee de functie zo uniek. De tegenwoordige drang om overal controle over te hebben past dan ook niet in de visie van Komplot Design. Oprichters Poul Christiansen en Boris Berlin hebben door hun speciale zienswijze al met vele grote Deense en ook Internationale namen mogen samenwerken.

Van klein, beginnend bedrijfje – opgezet door echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen – uitgegroeid tot mondiaal succesbedrijf, geleid door de gehele familie Gubi. Gubi wordt gezien als een innovatief bedrijf en geniet wereldwijde bekendheid. Het succes is volgens Gubi zelf te danken aan vier fundamentele waarden binnen het bedrijf: intuïtie, hartstocht, volharding en durf. Eenvoud en originaliteit zijn de basiselementen binnen de collectie. Daarnaast weet Gubi hun ontwerpen altijd weer stijlvol, verrassend en uitdagend te laten zijn. Dit alles is ook te herkennen in de Gubi 3D Barkruk. Een kruk die behoort tot de zeer geliefde Gubi Chair Collection. De oneindige bewondering voor deze collectie wordt onderstreept door het feit dat diverse meubelen uit de collectie opgenomen zijn in de permanente tentoonstelling van het MoMA in New York.

De Gubi 3D Barkruk Hout Gestoffeerd van Komplot Design wordt vervaardigd uit zwart gebeitst beuken-, Amerikaans noten- of eikenhout. Voor de zitschaal heeft u bovendien de keuze deze te laten vervaardigen uit Hirek – verkrijgbaar in de kleur zwart – of deze te laten bekleden. Indien u ervoor kiest de kruk te laten bekleden kunt u kiezen uit diverse stof- en ledersoorten in uiteenlopende uitvoeringen. U kunt zowel de gehele zitschaal laten bekleden, als alleen de voorkant. De barkruk is 44 centimeter breed, 78 of 88 centimeter hoog en 45 centimeter diep. Afhankelijk van uw wensen kunt u kiezen voor een zithoogte van 65 dan wel 75 centimeter.

Gubi 3D Barkruk Hout Gestoffeerd


✓ Talloze mogelijkheden
✓ Twee zithoogtes
✓ Onderdeel van Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 44 x h. 78 / 88 x d. 45 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de 3D Barkruk Hout van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 3D Barkruk Hout Gestoffeerd.
Kastenactie
Ontvang tot en met 1 april een cadeaucheque ter waarde van €100 bij aankoop van een kast vanaf €1500.

Bekijk de voorwaarden
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 45
Breedte 44
Hoogte 78 / 88
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 65 / 75
Bijlagen Productinformatie Fineer Productinformatie UP Front Productinformatie Hirek Productinformatie UP

3D 65 cm. - Eiken

Hirek Black - Black Leather

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 699

3D 65 cm. - Zwart Beuken

Hirek Black - Black Leather

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 699

3D 65 cm. - Amerikaans Noten

Hirek Black - Black Leather

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 699

3D 75 cm. - Eiken

Hirek Black - Black Leather

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 699

3D 75 cm. - Zwart Beuken

Hirek Black - Black Leather

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 699

3D 75 cm. - Amerikaans Noten

Hirek Black - Black Leather

Levertijd: 4 - 6 weken
€ 699

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit