Gubi 2D Barkruk

By Komplot Design

Omschrijving

De Gubi 2D Barkruk Hout is een ontwerp van Komplot Design.

Poul Christiansen en Boris Berlin, bedenkers én oprichters van het merk Komplot Design, moedigen het natuurlijke gedrag aan. De tegenwoordige drang om macht te hebben over materialen en vorm is volgens hun overbodig. Komplot Design wil materialen niet forceren om zich ‘perfect’ te gedragen maar gewoon zoals het is. Het natuurlijke gedrag is in feite al een vorm van perfectie. Zowel voor Deense als internationale bedrijven heeft Komplot Design al diverse meubels mogen ontwerpen.

Gubi bestaat al bijna een halve eeuw en is inmiddels uitgegroeid tot een mondiaal bekend bedrijf dat te boek staat als grensverleggend. Ooit begonnen onder leiding van het echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen en inmiddels uitgegroeid tot een vooraanstaand familiebedrijf met een uitgebreid assortiment. Hun succes komt voort uit eigenschappen als moed, doorzettingsvermogen, inzet en nieuwsgierigheid. De ontwerpen worden keer op keer gekenmerkt door zowel eenvoud als originaliteit.

De Gubi 2D Barkruk Hout van Komplot Design wordt geheel vervaardigd uit hout. Hiervoor kunt u kiezen uit zwart gebeitst beukenhout, eikenhout of Amerikaans walnoothout. Voor net dat beetje extra comfort kunt ervoor kiezen de zitting te laten bekleden. Hierbij heeft u keuze uit verschillende stof- en ledersoorten in diverse mooie uitvoeringen. De Gubi 2D Barkruk heeft een breedte van 46 centimeter, een totale hoogte van 68.5 of 78.5 centimeter en de diepte van de kruk bedraagt 43 centimeter. De barkruk heeft een zithoogte van 65 of 75 centimeter, afhankelijk van de gekozen variant.

Gubi 2D Barkruk Hout


✓ Talloze stofferingsmogelijkheden
✓ Hoge kwaliteit!
✓ Onderdeel van Gubi Chair Collection
✓ Afmeting: b. 46 x h. 68.5 / 78.5 x d. 43 cm.
✓ Design: Komplot Design

Vragen over de Gubi 2D Barkruk Hout?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen zit of wanneer u meer informatie wenst over de Gubi 2D Barkruk van Komplot Design.
Wist u dat wij nu ook op geselecteerde artikelen Same Day Delivery en avondlevering aanbieden? Zo kunt u nog sneller genieten van uw aankoop.

Lees meer over de bezorgmethodes
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Komplot Design
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 43
Breedte 46
Hoogte 68.5 / 78.5
Opties Gestoffeerd
Zithoogte 65 / 75
Bijlagen Productinformatie 65 cm. Productinformatie 75 cm.

Gubi 2D - 65 cm.

Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 499

Gubi 2D - 65 cm.

Zwart Beuken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 499

Gubi 2D - 75 cm.

Eiken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 499

Gubi 2D - 75 cm.

Zwart Beuken

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 499

Gubi 2D - 65 cm.

Amerikaans Noten

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 549

Gubi 2D - 75 cm.

Amerikaans Noten

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 549
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit