Gubi Grossman Dressoir, 3 laden

By Greta M. Grossman

Omschrijving

Het Gubi Grossman Dressoir met 3 laden is een ontwerp van Greta M. Grossman.

Greta M. Grossman heeft geheel zelf een vruchtbare carrière weten op te bouwen en heeft dit ook nog eens een knappe 40 jaar volgehouden. Met haar talrijke prestaties op meerdere gebieden – industrieel design, interieur en architectuur – en op meerdere continenten – Europa en Noord-Amerika – heeft zij de wereld versteld doen staan. Begonnen in Zweden en later geëmigreerd naar de VS werd zij sterk beïnvloedt door het Europees modernisme en heeft zij een belangrijke bijdrage geleverd aan het Californisch modernisme. Haar bijzondere ontwerpen werden in de jaren ’40 en ’50 in de meest bekende musea over de gehele wereld tentoongesteld, waaronder het MoMA in New York en The National Museum in Stockholm. Door ontwerpen van Greta M. Grossman op te nemen in de collectie van het Deense merk Gubi is deze prachtige vrouwelijke ontwerper weg uit de vergetelheid en heeft zij een verdiende comeback gekregen.

Gubi is van oorsprong opgericht door het echtpaar Lisbeth en Gubi Olsen in het jaar 1967. Nu, bijna 50 jaar later, is Gubi een echt Deens familiebedrijf én hebben zij bovendien wereldwijde bekendheid als innovatief designmerk. Zijzelf zien zich als schatzoekers waarbij nieuwsgierigheid, moed én intuïtie de belangrijkste componenten voor hun succes zijn. De collectie van Gubi wordt gekenmerkt door eclectische, intercontinentale ontwerpen die de lijnen tussen het verleden en de toekomst laten vervagen. Het uitgebreide assortiment van zeer esthetische, tot nadenken stemmende ontwerpen, wordt keer op keer gekenmerkt door eenvoud, originele materialen en innovatieve technieken die tijd en ruimte weten te trotseren. Deze kenmerken zijn ook terug te vinden in het Grossman Dressoir.

Het Grossman Dressoir met 3 laden van Gubi is vervaardig uit blank gelakt Amerikaans walnoothout, hoogglans AICA laminaat in de kleur zwart en gepoedercoat metaal. De breedte van het dressoir bedraagt 120 centimeter, de hoogte is 72 centimeter en het dressoir heeft een diepte van 45 centimeter. Het dressoir is voorzien van 3 laden en een opbergvak dat mooi weggewerkt is achter de zwarte hoogglans deur.

Gubi Grossman Dressoir 3 Laden


✓ Onderdeel van de "62-series"
✓ Hoogwaardige kwaliteit
✓ Afmeting: b. 120 x h. 72 x d. 45 cm.
✓ Design: Greta M. Grossman

Vragen over het Grossman Dressoir 3 laden van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer u meer informatie wenst over het Grossman Dressoir van Gubi.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor een leverafspraak. Daan - Logistics

Kenmerken
EAN Code 5710902043139
Materiaal Hout
Designer Greta M. Grossman
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 45 cm.
Breedte 120 cm.
Hoogte 72 cm.
Bijlagen Productinformatie

Grossman Dressoir, 3 laden

Levertijd: 2 - 3 weken

Normale prijs: € 3.999

Special Price € 3.599,10

Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit