Gubi Grand Piano Zetel

By Gubi Olsen

Omschrijving

De Gubi Grand Piano Zetel is een ontwerp van Gubi Olsen.

Gubi Olsen is één van de oprichters van het mondiaal bekende designlabel Gubi. Olsen heeft het streven voortdurend nieuwe richtingen aan zijn ontwerpen te geven. Door bovendien gebruik te maken van zijn eigen ontwikkelde post-modernistische expressie in combinatie met de Deense traditionele nijver als inspiratiebron, weet hij continue de meest unieke designs te creëren.

Het in Kopenhagen gevestigde Gubi is al in het jaar 1967 opgericht. Bijna 50 jaar later is het nog altijd geliefd bij designliefhebbers en is het bedrijf zelfs alleen maar groter gegroeid, zowel wat betreft omvang als succes. Nog altijd worden de ontwerpen stuk voor stuk gekenmerkt door gewoonte en vernieuwing. Deze unieke combinatie zorgt voor aantrekkelijke designs die verrassend zijn. Dit alles is ook terug te vinden in de Grand Piano. Een zetel die behoort tot een collectie van bijzondere zitmeubelen; de Gubi Olsen Collection.

De Grand Piano Zetel van Gubi is uitgerust met massief houten poten en wordt voor een ultiem comfort geheel bekleed. Voor de bekleding kunt u kiezen uit verschillende stof- en leersoorten in talloze mooie kleuren en uitvoeringsmogelijkheden. Wat betreft de poten kunt u kiezen uit naturel gelakt eikenhout of poten van zwart gebeitst beukenhout. De breedte de zetel bedraagt 220 centimeter, de hoogte is 77 centimeter en de zetel heeft een diepte van 80 centimeter. De zithoogte bedraagt 40 centimeter.

Vanwege de vele uitvoeringsopties hebben we slechts een aantal zetels geselecteerd om u een indruk te geven van de mogelijkheden.

Gubi Grand Piano Zetels


✓ Diverse mogelijkheden
✓ Massief houten poten
✓ Onderdeel van de Gubi Olsen Collection
✓ Afmeting: b. 220 x h. 77 x d. 80 cm.
✓ Design: Gubi Olsen

Vragen over de Grand Piano zetel van Gubi?


Neem gerust contact met ons op wanneer uw favoriet er niet tussen staat of indien u meer informatie wenst over de Gubi Grand Piano Zetel.

Dit artikel wordt bij u geleverd door onze eigen bezorgdienst. De meeste meubelen worden ook door onze bezorgers gemonteerd. Het verpakkingsmateriaal nemen we weer netjes mee terug! Na ontvangst van uw bestelling nemen we contact met u op voor het maken van een leverafspraak.

Will-Jan - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Gubi Olsen
Garantie 2 jaar
Merk Gubi
Diepte / Lengte 80 cm.
Breedte 220 cm.
Hoogte 77 cm.
Opties Gestoffeerd, Met arm
Zithoogte 40 cm.
Bijlagen Productinformatie

Grand Piano - Tonus 122

Zwart gebeitst beukenhout

Levertijd: 5 - 6 weken
€ 5.859

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit