Kartell Glossy Eettafel Laminaat

By Antonio Citterio

Omschrijving

De Kartell Tafel Glossy met laminaat, van Antonio Citterio en Oliver Löw, is een familie van ideale tafels, zowel voor thuis als op kantoor, gekenmerkt door de elegantie en de verfijning van het design en van de afwerking. De lichte, verchroomde stalen structuur is speciaal door het gebruik van een kruiselement, dat de poten verbindt met elk van de vier zijden, en ondersteunt een blad in krasbestendig gelamineerd hout. De Glossy Laminaat bestaat uit een vierkante en ronde uitvoering en is alleen verkrijgbaar in de kleur wit.

Omdat de vierkante tafels makkelijk bij elkaar gezet kunnen worden, kunnen ze zorgen voor werkplaatsen die ook in de meest representatieve omgevingen van een kantoor, zoals een vergaderzaal, gebruikt kunnen worden.

Naast de uitvoering in laminaat is er ook een variant in polyester verkrijgbaar, welke leverbaar zijn in meerdere kleuren: Glossy

Kartell Tafel Glossy Laminaat


✓ Verfijnde afwerking
✓ Multifunctioneel inzetbaar
✓ Standaard hoogte: 72 cm.
✓ Design: Antonio Citterio & Oliver Löw

Om de zomer te vieren, krijgt u bij aankoop vanaf €250 tijdelijk een van onze Summer Gifts cadeau. U ontvangt bij besteding tussen €250 en €500 een Bau Pot van Ferm Living en vanaf €500 deze PC Portable Lamp van HAY.

Chris - Logistics
Kenmerken
Materiaal Hout
Designer Antonio Citterio
Garantie 2 jaar
Merk Kartell
Diepte / Lengte 130
Hoogte 72
Breedte 130
Diameter 130

Glossy Laminaat

Rond - Diameter 130 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.440

Glossy Laminaat

Vierkant - 130 x 130 cm.

Levertijd: 2 - 3 weken
€ 1.542
Product familie
Meer van dit merk
Meer van deze designer

Klantbeoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen geschreven voor dit product.

Schrijf zelf een beoordeling

Kwaliteit